EUR: 316,40 Ft
CHF: 281,87 Ft
2019. március 24., vasárnap
Gábor, Karina

Extra

Farkasházi Réka: A lányom imádkozott egy kistestvérért

Farkasházi Réka sosem érezte ennél teljesebbnek magát. Tavaly töltötte be a negyvenet, és harmadik babájával várandós, amit áldásként él meg. Kislánya, Rebeka pedig mindennél jobban várja a kicsi érkezését, korábban még imádkozott is, hogy testvére szülessen.

A kétszeres Fonogram-díjas énekesnő, Farkasházi Réka egy pillanatra sem áll meg. Mint mondja, remekül viseli a várandósságát, tökéletesen fittnek és energikusnak érzi magát. A hónap végén azonban már szeretne minden munkát letudni, ezért most ezer fokon ég. – Szerencsére nagyon aktív vagyok, kiteljesedtem a harmadik várandósság alatt. Csinálom a dolgom, és nem fárasztanak el a napi teendők, de néhány hét múlva már tudatosan szeretnék befelé figyelni. Rá akarok készülni a kicsi érkezésére mind testben, mind lélekben – magyarázta a Lokálnak Réka, aki még mindig koncertezik a Tintanyúl című gyermekzenekarral, de április 28-án, a Hatszín Teátrumban néhány hónapra elbúcsúzzott a közönségtől.


Fotó: MonaMama

– A kicsi a pocakomban szerintem nagyon szereti a zenét, mert mindig megnyugszik, ha énekelek. Mivel amúgy sokat hallja a hangomat, nem szoktam neki külön dúdolni, de furcsának tartanám, ha nem lenne muzikális vagy nyitott a zenére – mondta mosolyogva az énekesnő, aki azt is elárulta, születendő kislánya már most erőteljesen tudatja, ha valami nem tetszik neki. – A szorosabb ruhákat kifejezetten utálja, olyankor mindig mocorog és érezteti, hogy jó lenne megszabadulni a szűk nadrágtól. Azt sem szereti, ha sokat ülök a kocsiban, nyilván ahogy nagyobb lesz, ő is egyre kevésbé fér el a pocakban – mosolygott a büszke anyuka, akinek lánya, Rebeka a gólyát, a Mikulást és az Angyalkát is évek óta arra kérte, hogy kistestvére lehessen.

Réka és nagylánya, Rebeka Fotó: youtube

– Rebus mindig mondta, hogy én jó anyuka vagyok, és biztosan fogunk kapni még egy kis tesót, aztán igaza lett. Várja nagyon a kishúgát, néha a pocakomhoz is szokott beszélni, mesél neki, vagy csak simán elmondja, ha megszületik, mit fog neki tanítani, mutatni a világból. Nagyon szívmelengető, hogy már most ennyire szereti. Rebus egyébként Benjaminnal is remekül kijön, ugyan mindkettejüknek van külön szobája, olykor együtt alszanak. Büszkeség látni, hogy ennyire jó testvérek, és a kicsi érkezése valószínű még szorosabbá teszi mindhármuk között a köteléket – mondta a Családvarázs című műsorban Réka, aki tavaly nyáron töltötte be a negyvenedik életévét, ami miatt úgy érzi, még jobban meg szeretné élni várandóssága minden pillanatát. – Biztos, hogy nagyon emlékezetes időszaka lesz ez az életemnek. Lehet, hogy azért, mert betöltöttem a negyvenedik évemet, ami a nők számára félelmetes szám, de közben rá kellett jönnöm, hogy semmi sem változott. Ugyanúgy érzem magam, mint harmincévesen, ráadásul ismét várandós vagyok. Hálás vagyok, hogy ismét átélhetem ezt az érzést, és mivel valószínű, hogy utoljára, minden pillanatát meg is élem, megjegyzem ezeket az érzéseket. Sokan azt mondják, hogy egyfajta lemondás, ha egy családba, ahol nagyobbak a gyerekek egy csecsemő érkezik. Én azonban azt gondolom, hogy így lett teljes az életünk, és semmiről nem kell lemondanom.


Fotó: MonaMama

Kapcsolódó Cikkek

  • Stanley Kubrick 20 éve halt meg

    Húsz éve, 1999. március 7-én halt meg Stanley Kubrick, a filmtörténet egyik legnagyobb hatású rendezője, a Spartacus, a Lolita, a 2001: Űrodüsszeia, a Mechanikus narancs, a Ragyogás, a Tágra zárt szemek alkotója.