2018. november 21., szerda
Olivér

Extra

Fodor Rajmund: Egy hajszálon múlt az életem

Fodor Rajmund, a Tv2 A Nagy Duett című műsorának vasárnapi kiesője az eredményhirdetést követően élő adásban mesélte el, hogy tizenkét évvel ezelőtt gégetörése volt. A sportoló az adás után a Lokálnak elárulta: egy hajszálon múlt az élete, és a sérülés utáni rehabilitáció sem volt egyszerű. 

– Tizenkét évvel ezelőtt az egyik edzés végén egy szerencsétlen mozdulat miatt eltört két helyen a gégeporcom, és egy hajszálon múlt az életem. A bevérzés okozhatott volna olyan dolgokat, amelyek végzetesek lehettek volna számomra – kezdte a Lokálnak Fodor Rajmund, aki a komoly sérülés miatt több hónapos rehabilitációra szorult.


– A rehabilitáció nagyon komoly és nehéz volt, mert három hónapig nem tudtam beszélni, úgyhogy csak mutogattam, és teljesen újra kellett tanulnom a hangképzést is. Hét-nyolc hónapba telt, mire újra tudtam beszélni. A legnehezebb mégis az volt, hogy ez idő alatt nem emelhettem fel az akkor féléves kislányomat. A vízilabdameccseken, ahol játszanom kellett volna, csak a lelátón ülve, nézőként szurkoltam csendben a csapatomnak. A csoda ebben az egészben az volt, hogy amint letelt a nyolc hónap, jött egy világbajnokság, amelyre úgy fel tudtam magam hozni, hogy kiutazhattam a csapattal. Szerencsére nem lett maradandó sérülésem, de iszonyatosan kemény hónapok voltak ezek – mesélt élete egyik legnehezebb időszakáról a sportoló.

Fodor Rajmund
Fotó: Mészáros Diána

 

Kapcsolódó Cikkek