EUR: 323,17 Ft
CHF: 280,03 Ft
2018. június 20., szerda
Rafael

Extra

Fojtással nyert a 61 éves Növényi

Szombaton csapott össze a soroksári sportcsarnokban Növényi Norbert harminc évvel fiatalabb ellenfelével, Makai Renátóval. A 61 éves olimpiai bajnok birkózó hónapok óta erre a pankrátorgálára készült. Bár Renátó az összecsapás elején nagyon megverte, a végén Növényi kerekedett felül.
– Annyit gyakoroltam és edzettem az összecsapásra, hogy azt hittem, majd lábra sem tudok állni. Az ízületek 61 évesen már nem úgy működnek, ahogy kellene. Szerencsére azonban bejöttek a dobások és a végén egy hátsó fojtással nyertem. A közönség is nagyon élvezte a pankrációt – mondta a Lokálnak Növényi, aki megerősítette, hogy többet nem lép ringbe.
– Azt hiszem, megmutattam, hogy mire vagyok képes még mindig, hasonló kihívást azonban már nem fogok elvállalni – tette hozzá.

Milyen volt a meccs? Nézze meg a lenti galériánkban!


Fotó: Mészáros Diána

Fotó: Mészáros Diána

Kapcsolódó Cikkek

  • Vajna Timit megviseli a hormonkezelés

    Vajna Timit megviseli a hormonkezelés

    Műtétre készül és borzasztóan megviseli az injekciós hormonkezelés Vajna Timit. Andy Vajna felesége úgy döntött eljött az idő, hogy férjével közös gyermekük szülessen, de ez sok fájdalommal jár.

  • Benkő László: A betegségem után két énem lett

    Benkő László: A betegségem után két énem lett

    Benkő Lászlő, az Omega billentyűse gyógyulása óta még mindig jár pszichológushoz, hogy fel tudja dolgozni az elmúlt egy évet. A zenész a Lokálnak elárulta két énje lett: az egyik aki élvezi az életet és pozitívan látja a világot, viszont a másik Laci elkezdett félni a betegségektől.