2018. augusztus 14., kedd
Marcell

Külföld

Fordulat! A felrobbantott Ildikó bátyja állítja, tudja ki a gyilkos

Exkluzív interjút adott az Origónak az a férfi, akinek a nővére meghalt Kaliforniában.

Mint arról beszámoltunk, életét vesztette az a magyar nő, akinek a kozmetikájában robbant fel egy bomba Los Angeles külvárosában. Nem sokkal később az FBI bejelentette, hogy a nyomozók egy robbanóeszközt találtak Aliso Viejo-ban.


Az áldozat Tiszaújvárosban élő testvére telefonon beszélt az Origónak.

„A húgom húsz éve él Amerikában. De rendszeresen járt haza, három hete is itt volt Magyarországon – mondta sírva a lapnak a férfi. Mindent egyedül épített fel, és most már jól menő vállalkozása volt. A fia a Seattle-i egyetemen tanul. Természetesen őt is nagyon megviselték a történtek. De a húgommal élt a beteg, idős édesanyánk is, aki most már azt sem ismeri fel, ki van körülötte. Állandó segítségre szorul” – tette hozzá Krajnyak László, aki azt is hozzáteszi, ő tudja, ki ölethette meg testvérét.


„Amikor legutóbb Amerikában jártam, egy férfi bejelentkezett Ildikónál, hogy betársulna a cégébe. Ildikó napi 14-16 vendéget kezelt a szépségszalonjában. Rengeteget dolgozott 20 éves korától. Ildikó nem akarta a társulást. Biztos vagyok benne, hogy  így akarták eltüntetni az üzletből” – állítja Ildikó bátyja.

Ezzel szemben csütörtökön derült ki, hogy az FBI az ügyben letartóztatta az 59 éves Stephen Bealt, Ildikó korábbi szerelmét. A férfit robbanóanyaggal való visszaéléssel gyanúsítják.

A kozmetikában történő robbanás olyan nagy erejű volt, hogy többen azt hitték földrengés volt.

Korábban történt:

Kapcsolódó Cikkek

  • A szárazság miatt lovakat ölnek le Norvégiában

    A szárazság miatt lovakat ölnek le Norvégiában

    A rendkívüli szárazság miatt nehezen és csak magas áron jutnak elegendő takarmányhoz állataik számára a gazdák Norvégiában, ezért sokan kénytelenek leölni lovaikat – számolt be hétfőn az NRK norvég közszolgálati adó.

  • Emelkedett a Görögországba érkező illegális bevándorlók száma

    Emelkedett a Görögországba érkező illegális bevándorlók száma

    A Törökország és Görögország között húzódó szárazföldi határon az év első hét hónapjában háromnegyedével emelkedett az illegális határátlépések száma az előző év azonos időszakához képest, az említett határszakaszon mintegy 29500-an kíséreltek meg bejutni az unió területére – közölte friss jelentésében az unió határvédelmi ügynöksége (Frontex).