EUR: 315,90 Ft
CHF: 281,35 Ft
2019. március 26., kedd
Emánuel

Egyéb Nyíregyháza

Fürdőprogram nyugdíjasoknak!

A Fitt, Egészséges Nemzetért Tárt Kapus Program keretében ingyenes fürdőbelépőt kaphatnak a nyíregyházi nyugdíjasok. A program pályázatán 15 millió forintot nyert a Nyíregyházi Sportcentrum Nonprofit Kft., így tízezer sorszámozott úszó- és fürdőjegyet bocsátanak ki. A jegyek május 29-től regisztrációval igényelhetők.

A Nyíregyházi Sportcentrum Nonprofit Kft. az év elején sikeres pályázatot nyújtott be az Emberi Erőforrások Minisztériuma által kiírt és a Magyar Szabadidősport Szövetség által kezelt Fitt, Egészséges Nemzetért Tárt Kapus Programhoz kapcsolódóan. A program célja a sportlétesítményekhez való szabad hozzáférés lehetőségének biztosítása. A pályázaton elnyert összeg bruttó 15 millió forint. A program kedvezményezettjei a lakcímkártyájuk szerint nyíregyházi illetőségű nyugdíjasok. A programban elérhető egész napos úszási, gyógyfürdőzési szolgáltatásokat az Aquarius Élmény- és Parkfürdőben vehetik igénybe.


Tízezer sorszámozott úszó- és fürdőjegy várja gazdáját (Fotó: sostort.hu)

A szolgáltató tízezer sorszámozott úszó- és fürdőjegyet bocsát ki darabonként 1200 forintos értékben a nyíregyházi nyugdíjasok részére május 29-től június 30-áig, vagy a jegyek elfogyásáig. Amennyiben a jegyek nem fogynak el, a kibocsátás egy-egy hónappal automatikusan meghosszabbodik, maximum november 30-ig. Dr. Podlovics Roland, a Sóstó-Gyógyfürdők Zrt. vezérigazgatója arról tájékoztatott, hogy a jegyeket május 29-től az Aquarius Élményfürdő erre a célra kijelölt pénztárában lehet igényelni és átvenni. A Parkfürdő június 2-ai, szombati megnyitását követően az ott erre kijelölt pénztár szintén rendelkezésre áll majd. Egy jogosult alapértelmezetten egy jegyet kaphat, de a beváltást követően minden meghosszabbított igénylési hónapban újra igényelhet egy jegyet, ha a kibocsátás még nem ért véget. A jegyek kibocsátása regisztrációhoz kötött. A regisztrációhoz az igénylőnek fel kell mutatnia a személyi igazolványt, a lakcímkártyát és a nyugdíjfolyósítási törzsszámigazolást. Az igényelt fürdőjegyek június 4. és november 30. között csak munkanapokon használhatók fel az Aquarius Élmény- és Parkfürdőben egész napos úszó- és fürdőszolgáltatás igénybevételére.

Kapcsolódó Cikkek