EUR: 323,79 Ft
CHF: 289,90 Ft
2019. június 20., csütörtök
Rafael

Egyéb XIX.kerület

Fut a lakótelep

Közel hetvenen álltak tavaly rajthoz az I. Lakótelep futás és Egészségnap elnevezésű rendezvényen. Idén ismét lesz lehetőség megméretniük magukat a vállalkozó szelleműeknek.

A Nego Kyokushin Karate Egyesület és a Kispesti Társaskör közös eseményére már tavaly is nagy igény mutatkozott, a programok között voltak szűrővizsgálatok, masszázs, tajcsi, jóga és ugrálóvár is. A Kispesti Társaskör Egyesület elnöke, Dódity Gabriella lapunknak elmondta: fontosnak tartja, hogy ne csak a kertvárosi részeken, hanem a lakótelepen is legyenek közösségformáló események, akár sportnap is. Ennek kívánnak hagyományt teremteni, ami, úgy tűnik, sikerül is. 2017-ben közel hetvenen futották végig a 2,2 és 4,4 kilométeres távot. A legfiatalabb résztvevő egy öt hónapos baba volt, akit babakocsiban tolt végig az édesanyja.


A nagy sikerre való tekintettel idén sem maradhat el a futóverseny. Aki szeretne kimozdulni egy kicsit a lakásból és sportolni a szabad levegőn, azt várják szeretettel május 26-án, szombaton 9 órától a Csokonai utcai lakótelepen.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek