EUR: 317,10 Ft
CHF: 279,65 Ft
2019. február 20., szerda
Aladár, Álmos

Sport

Gyász! Elhunyt az Újpest 17 éves focistája

Az UTE Labdarúgó Akadémiájának közösségi oldalán közölték a szomorú hírt, hogy elhunyt Molnár Emánuel Erik. Egykori is jelenlegi csapattársai is gyászolják a 17 éves játékost.

„Mély megrendüléssel tudatjuk minden sportbaráttal, hogy Akadémiánk U17-es játékosa, Molnár Emánuel Erik tragikus hirtelenséggel elhunyt. Tiszteletére 2018. május 1-én, 19.30 órától gyertyagyújtást szervezünk a Bánka Kristóf Sportközpontban, ahová mindenkit várunk.

Emlékét őrizzük!” – olvasható a közleményben.

Az Origo értesüléseik szerint a játékos két társával együtt autóbalesetet szenvedett Veresegyházon hétfő hajnalban. A másik két személyt könnyebb sérülésekkel szállították kórházba.

Kapcsolódó Cikkek

 • Zamárdiba költözhet a Red Bull Air Race

  Zamárdiba költözhet a Red Bull Air Race

  Zamárdiban kedden terepszemlét tartottak a Red Bull Air Race szervezői, miután a múlt héten Fonyód és Zamárdi vezetőivel is tárgyaltak a műrepülőverseny befogadásáról – erősítette meg az MTI információit Zamárdi polgármestere.

 • Reszkess, Atlético, jön Ronaldo!

  Reszkess, Atlético, jön Ronaldo!

  Visszatér korábbi sikerei helyszínére Cristiano Ronaldo, a Juventus ötszörös aranylabdás támadója, ugyanis a spanyol fővárosban lép pályára, méghozzá az Atlético Madrid ellen a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében.

 • Mayweather megint visszatérne

  Mayweather megint visszatérne

  Lassan megszámolni sem lehet, hogy hányszor vonult vissza és tért vissza az amerikai veretlen ökölvívó Floyd Mayweather.