EUR: 317,11 Ft
CHF: 279,26 Ft
2019. február 20., szerda
Aladár, Álmos

Külföld

Gyerekkel együtt vitte a szél az ugrálóvárat egy autópályára – Videó!

Hátborzongató baleset történt Kaliforniában egy adelantói háznál, amikor a hirtelen viharossá erősödő szél felkapott egy ugrálóvárat és a benne játszó gyerekkel együtt a közeli autópályáig repítette. A csodával határos módon a 9 éves Seth Olson csupán csak apróbb sérüléseket szenvedett, ami azért is rendkívüli, mert miután földet ért a sztrádán a felfújható gyerekjáték, még egy autó is belehajtott. 

A fiatal fiú az NBC Los Angelesnek adott interjújában elmondta, hogy olyan volt az egész, mintha csak egy tornádó ragadta volna el. A részletekre nem emlékszik, mivel elveszítette az eszméletét. Édesanyja azt mondta a tévéseknek, hogy soha többé nem engedi gyerekét ugrálóvárba. Amíg magához nem szoríthatta a kis Seth-et, abban a hitben volt, hogy gyermeke meghalt. Egyébként a baleset másik részvevője, aki már nem tudott megállni autójával az úttestre zuhanó gumijáték előtt, szintén sérülések nélkül úszta meg az incidenst.


Kapcsolódó Cikkek

  • Karl Lagerfeld macskája milliókat örökölhet!

    Karl Lagerfeld macskája milliókat örökölhet!

    Karl Lagerfeld házi kedvence, Choupette válhat a földkerekség leggazdagabb macskájává – írja az AFP francia hírügynökség, felidézve, hogy a kedden, 85 évesen elhunyt divattervező korábban azt mondta: gondoskodott arról, hogy macskája folytathassa azt a fényűző életmódot, amelyhez hozzászokott.

  • Orbán: Magyar képviseletet nyitunk Izraelben – Videó!

    Orbán: Magyar képviseletet nyitunk Izraelben – Videó!

    Mint arról már beszámoltunk, külgazdasági képviseletet nyit a magyar kormány Jeruzsálemben, ami újabb előrelépés lesz a magyar-izraeli kapcsolatok szorosabbra fűzésében – mondta Orbán Viktor miniszterelnök kedden Jeruzsálemben tett diplomáciai látogatása során.