2020. április 03., péntek
Buda, Richárd

Extra

Bajor Lili: Apu lelke velem lesz az esküvőmön

Hamarosan az Egynyári kaland sorozatban láthatjuk menyasszonyként Bajor Imre lányát, Lilit. A 21 éves fiatal a Lokálnak mesélt az új szerepről és arról, biztos abban, ha egyszer tényleg esküvője lesz, akkor az édesapja is végig mellette lesz lélekben. 

Csodálatos menyasszony legújabb szerepében Bajor Lili – május 26-tól szombat esténként a Duna Televízió műsorra tűzi az Egynyári kaland hat epizódból álló harmadik évadát. Az új szériában szerepet kapott Bajor Imre lánya, a 21 éves Lili is, aki először szerepel sorozatban, ami nagy kihívás volt számára. Emlékezetes, hogy Bajor Imre is egy sorozatnak, a Szomszédok Oli urának köszönheti az országos ismertséget. Lili az Egynyári kalandban az esküvőjére készül.


– Nagyon izgalmas volt a forgatás, és úgy érzem, sikerült elengednem magam és kihozni a maximumot. Örülök, hogy a színház mellett tévéfilmben is szerepelhetek – kezdte a Lokálnak Lili, aki jövőre végez a Színművészeti Egyetemen. Sokat tesz azért, hogy megállja a helyét a pályán. Huszonöt kilót fogyott, és rengeteget tanult négy éve elhunyt édesapjától is.

Egynyári kaland fotók: MTVA

– Jövőre diplomázom, és már sokkal tudatosabb vagyok, mint amikor elkezdtem. Azt hiszem, sikerült megteremteni az egyensúlyt a szenvedélyem – ami egyben a munkám is – és a magánéletem között. Édesapámtól megtanultam, hogy milyen fontos az alázat és a türelem ebben a szakmában. Amikor elkísértem őt egy-egy próbára, mindig csodáltam, hogy mindenkivel azonnal megtalálta a hangot. Remélem, én is ilyen leszek. Tényleg szeretném a legtöbbet kihozni magamból, ezért huszonöt kilót fogytam az utóbbi években. Azt is tudom, hogy nekem egész életemben arra kell majd figyelnem, hogy ne szaladjanak fel a kilók, de ezt el is fogadtam. Sportolok, táncolok és megválogatom, hogy mit eszem – tette hozzá Lili, aki nem tagadja, hogy elérzékenyült, amikor az Egynyári kalandban menyasszonyi ruhát kellett húznia.


– Természetesen az ember megpróbál elvonatkoztatni a szerepétől, de nem tagadom, szépnek éreztem az egészet. A saját esküvőmet nagyon egyszerűnek képzelem, talán egy tóparton lesz egyszer. Az biztos, hogy szűk körű lenne, csak a családtagjaimmal és a barátaimmal. És természetesen édesapám is ott lenne, és bár nem foghatom meg közben a kezét, de a lelke ott lesz velem, ebben biztos vagyok. Örökké fájni fog a hiánya, talán még azon is túl…

Kapcsolódó Cikkek

 • Tartsuk a távolságot!

  Tartsuk a távolságot!

  A kijárási korlátozás legfőbb üzenete, hogy maradjunk otthon. Ha mégis ki kell mennünk –például élelmiszert vásárolni vagy ügyet intézni –, nagyon fontos, hogy tartsunk minimum másfél méteres távolságot.

 • Tóth Gabi a TV2 új műsorában tér vissza

  Tóth Gabi a TV2 új műsorában tér vissza

  Vadonatúj doku-reality indul április 6-tól a TV2 csatornáján #maradjotthon címmel. Tóth Gabi és férje, Krausz Gábor mellett több híresség és civil is megmutatja a nézőknek, hogy mivel töltik a karantén-időszakot.

 • Üzenet a frontvonalról: Nagyon jólesik, hogy mindenki gondol ránk

  Üzenet a frontvonalról: Nagyon jólesik, hogy mindenki gondol ránk

  A frontvonalban dolgozó hősök azok az orvosok, ápolók és egészségügyi dolgozók, akik nap, mint nap küzdenek a koronavrus-betegséggel fertőzöttek egészségéért, életéért. Jelenleg a Dél-Pesti Centrum kórház, vagyis a Szent László Kórház látja el elsődlegesen a koronavírusos betegeket, az ott dolgozók szakmai felkészültségét, kitartását és áldozatkészségét pedig Dr.