EUR: 330,90 Ft
CHF: 301,09 Ft
2019. október 20., vasárnap
Vendel

Külföld

Hashajtóval teli sütivel búcsúzott kollégájától a céges bulin

Egy 47 éves amerikai nő úgy gondolta, hogy emlékezetessé teszi távozó kollégájának utolsó napját munkahelyén. Mindezt úgy hozta össze, hogy munkatársának hashajtóval felütött csokis süteménnyel próbált kedveskedni a céges búcsúbulin.

Az cég vezetősége még időben megtudta, hogy valami nem stimmel az édességgel, így azonnal rendőrt hívtak és senkinek nem engedtek enni a desszertből. Ez a hashajtós nőnek is nagy szerencséje, hiszen ha valaki rosszul lett volna a “finomságtól”, akkor nem csak kirúgják munkahelyéről, hanem néhány órára a rendőrökkel is le kellett volna ülnie beszélgetni a helyi kapitányságon.


A nyomozást vezető egyik tiszt elmondta, hogy az egyik munkatárs figyelmeztette a dolgozókat a meg nem nevezett nő tervéről, aki állítólag igen rossz viszonyt ápolt a kiszemelt távozó kollégával. A hashajtós ámokfutó először tagadott, azonban később, miután a laborvizsgálatok is megállapították, hogy a süteményben hashajtó van, mindet beismert. A nő ellen nem emeltek vádat, ugyanis senki sem evett a sütikből, ám munkáltatója azonnali hatállyal felmondott neki.

Kapcsolódó Cikkek