EUR: 317,60 Ft
CHF: 280,86 Ft
2019. január 19., szombat
Sára, Márió

Külföld

Hihetetlen! Ebből az autóból élve, a saját lábukon szálltak ki mindenki – Fotó!

A baleset valahol a nevadai sivatag környékén történt, amiben egy közel 80 millió forintos McLaren 720-ast törtek rommá. A rendőrség jegyzőkönyve szerint az utasok a biztonsági övnek, de leginkább az autó felépítésének köszönhették, hogy megúszták a brutális bukást.

Részleteket egyelőre még nem lehet tudni a baleset körülményeiről, ám az már biztosra vehető, hogy a sportautó többször is megpördülhetett, majd totálisan kiégett, miután lesodródott az útról. A McLaren szemmel láthatóan nem az országúton megengedett sebességgel haladt, ugyanis a roncsokat a sztrádától több, mint 60 méterre találták meg sofőr és utasok nélkül, ugyanis ők a saját lábukon sétáltak be a legközelebbi kórházba néhány kisebb sérüléssel.


A sportautó egyébként nagyon masszív, hiszen a szénvázas utastér egy igen kemény becsapódás esetén is kivételes védelmet nyújt utasainak. Érdekesség, hogy pont ilyen anyagból készülnek a versenyautók is, az anyagválasztás pedig nem véletlen. A McLaren 720-as akár 340 kilométer/órás csúcssebességre is képes.

Kapcsolódó Cikkek