EUR: 323,94 Ft
CHF: 287,64 Ft
2018. szeptember 22., szombat
Móric

Belföld

Hoppá! Tilla keményen beszólt Majkának – Videó!

Szinte folyamatosan kritizálja egymást a Bezár a bazár! című vetélkedő két műsorvezetője, akik minden magas labdát igyekeznek lecsapni, ha a másik “kritizálására” van lehetőség.

Nem volt ez most sem másként, ugyanis a Bezár a bazár! versenyzője szerint Majka folyamatosan elbizonytalanította őt a kérdések során, Tilla ennek kapcsán csapott le a kínálkozó lehetőségre, és szólt be műsorvezető társának.

A videóból az is kiderül, hogy reagált Majka a megjegyzésre.

Kapcsolódó Cikkek

 • Fidesz: A DK folytatja a nyomásgyakorlást

  Fidesz: A DK folytatja a nyomásgyakorlást

  A Fidesz szerint a Gyurcsány Ferenc vezette Demokratikus koalíció (DK) a bevándorláspárti politika magyar élharcosaként a magyar parlamentben is folytatja a nyomásgyakorlást.

 • Vonat gázolt halálra egy férfit Siófokon

  Vonat gázolt halálra egy férfit Siófokon

  Vonat gázolt halálra egy segédmotoros kerékpárt toló férfit péntek délután Siófokon, egy vasúti átjárónál – közölte a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján.

 • Szijjártó: Magyarország bajor barátainak is köszönheti sikerét

  Szijjártó: Magyarország bajor barátainak is köszönheti sikerét

  A magyarok nagyon sokat dolgoztak és imádkoztak, hogy hazájuk ismét sikeres és büszke ország legyen, és küzdelmeiket nem tudták volna sikeresen megvívni, ha nincsenek barátaik, és nincsenek bajor barátaik – hangsúlyozta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter pénteken Münchenben a magyar főkonzulátus új épületének avató ünnepségén.