EUR: 354,73 Ft
CHF: 333,58 Ft
2020. július 09., csütörtök
Lukrécia

Extra

Így buliztak a sztárcsemeték gyereknapon

Hatalmas bulit csapott a hétvégén Som-Balogh Edina, Gáspár Laci és Szabó Győző gyerekeikkel. A sztárok és csemetéik felhőtlen kikapcsolódással és rengeteg játékkal ünnepelték a gyereknapot!

Óriás trambulin, pólófestés, kincsmosás, pontrúgás, gyerekzene és sok vidámság: a május 27-i gyereknap izgalmakat és új barátságokat tartogatott Som-Balogh Edina, Szabó Győző és Gáspár Laci gyermekeinek, akik a Minimax meghívására együtt töltötték a délutánt. A gyerekek és szüleik hamar egymásra hangolódtak, és nagyon élvezték a forgatagot.


-A gyereknap nagyon fontos nekünk. Mindig kitalálunk valami programot és kapnak egy kis ajándékot is a gyerekek. Ez a nap tényleg róluk szól. Tavaly vonatozni voltunk, ma délelőtt hajókáztunk, aztán eljöttünk ide, és nagyon élvezzük a programokat! – mondta Gáspár Laci.

Az énekes mellett Szabó Győzőék is részt vettek a gyermeknapi délutánon. A színész kisfiával, Misivel érkezett. -Misi anyukájával mindketten nagyon sokat dolgozunk, ezért az, hogy együtt tudunk lenni itt, kisebbfajta csoda! Ez már önmagában is egy ajándék, de ezt leszámítva nálunk aztán tényleg minden nap gyereknap van.  Én nagyon szeretem a gyerekeimet, szeretünk együtt lenni és nagyon szeretek játszani is. Szerintem nagyon fontos, hogy minden pillanatot megéljünk együtt, most is nagyon jól érezzük magunkat – magyarázta Szabó Győző.


Som-Balogh Edina is kisfiával, Noellel látogatott el a gyereknapra.

-Lilike sajnos lebetegedett, így ma csak ketten tudunk gyereknapozni. Egyébként mi nagyon szeretjük a gyereknapot és komolyan is vesszük! Eddig egyszer sem hagytuk ki, Noelt mindig elvittük majálisra, vagy valami más gyereknapi programra. Szentendrén lakunk, ahol általában nagyon jó rendezvények vannak: sétálgatni szoktunk a Duna parton, Noel mindig körhintázik, és természetesen egy kis meglepetéssel is mindig kedveskedünk mindkettőjüknek – mesélte Som-Balogh Edina.

Kapcsolódó Cikkek

  • Örök divat a csíkos

    Örök divat a csíkos

    Évtizedek óta divat a csíkos, nyáron ráadásul mindig a fénykorát éli. Előszeretettel hordjuk nyaralások, vitorlázások alkalmával, de a hétköznapokban is sikkes, stílusos viselet.

  • Tóth Vera párja mellett teljesedett ki

    Tóth Vera párja mellett teljesedett ki

    Tóth Vera és párja, Zoltán a koronavírus ideje alatt még több időt tudnak kettesben tölteni, mint korábban. A szerelmes pár leköltözött vidékre, hogy ott vészeljék át a karanténidőszakot.