2019. január 23., szerda
Rajmund, Zelma

Extra

Így néz ki ma a rém rendes család

Harmincéves az amerikai televíziótörténet egyik leghosszabb tévésorozata, az Egy rém rendes család. A 10 évig futó komédia az Al Bundyt alakító színészt, Ed O’Neillt világsztárrá tette, őt most is láthatjuk a Modern családban. De mi történt a többi főszereplővel?

A Budot alakító David Faustino a mai napig azt szeretné, ha valamilyen módon folytatnák a sorozatot, hiszen ő nem lett olyan sikeres, mint a többiek. Az életben sem tudott rapperként befutni, bár rádióműsort vezetett. Pár éve a rendőrök előállították, mert ivott és drogozott, miközben kocsijában vitatkozott az exfeleségével.


David Faustino /Foto: Profimedia, Splash

Christina Applegate színésznő Kellyt, a butuska szőke bombázót alakította a sorozatban. Utána számtalan vígjátékban láthattuk. 2008-ban rákkal küzdött, eltávolították mindkét mellét. De ő még ezt is humorosan fogta fel, azzal viccelődött a mellimplantátumával kapcsolatban, hogy az öregek otthonában majd neki lesznek a legjobb mellei.

Christina Applegate /Fotó: Profimedia, UPI

Amanda Bearse-nek valójában Marcy szerepe volt a karrierje csúcsa. Rendezett, írt, de színészként nem sikerült befutnia. 1993 óta nyíltan vállalja, hogy leszbikus. 2010-ben feleségül vette barátnőjét, két lányuk van.


Amanda Bearse/Fotó: Profimedia, SIPA USA

Katey Sagal, a sorozat Peggyje 64 évesen is igazi bombázó, és nem panaszkodhat, mert folyamatosan keresik, énekesként és színészként is sok munkája van. Élete tragédiája, hogy 1991-ben első gyermeke, Ruby halva született. A terhességet beleszőtték a sorozatba, de végül az egészet csak egy álomként mutatták be.

Katey Sagal /Fotó: Profimedia, Splash

Ed O’Neill /Fotó: Profimedia, Splash

/Fotó: Profimedia, Visual movies

Kapcsolódó Cikkek