EUR: 323,38 Ft
CHF: 283,20 Ft
2018. október 19., péntek
Nándor

Belföld

Ilyen lesz az új ötvenes

A Magyar Nemzeti Bank mától új ötvenforintos érmét bocsát ki a Családok éve tiszteletére. Az új érmék írásos oldala megegyezik a mostanival, a túloldalán viszont az eddigi kerecsensólyom helyett a Családok éve program logója szerepel. Az új pénzérméket kétmillió példányban hozzák forgalomba, így a mindennapi vásárlások alkalmával is találkozhatunk velük, de természetesen a régiekkel is fizethetünk majd. Az új ötvenesek között lesz 10 ezer forint névértékű ezüst, valamint 2 ezer forint névértékű színesfém emlékérme is.

Forrás: Origo


MTVA/Bizományosi: Róka László

Kapcsolódó Cikkek

  • Nyomoznak Gyurcsány cége ellen

    Nyomoznak Gyurcsány cége ellen

    Nyomozást rendelt el az Altus Portfólió Kft. gyanús hitelezési gyakorlata ügyében a Fővárosi Főügyészség. Mint ismeretes: a Magyar Nemzeti Bank augusztusban 15 millió forintos bírságot szabott ki Gyurcsány Ferenc cégére, mert a kft.

  • Robotizált tehénistállót adtak át Kocson

    Robotizált tehénistállót adtak át Kocson

    Egymilliárd forintos beruházással épült robotizált tehénistállót adtak át csütörtökön Kocson; az Aranykocsi Zrt. létesítményében az állatok fejését robotok végzik, emellett a takarmányozást, a trágyázást és a többi szükséges műveletet is teljesen automatizálták.