2018. augusztus 15., szerda
Mária

Belföld

Ilyen lesz az új ötvenes

A Magyar Nemzeti Bank mától új ötvenforintos érmét bocsát ki a Családok éve tiszteletére. Az új érmék írásos oldala megegyezik a mostanival, a túloldalán viszont az eddigi kerecsensólyom helyett a Családok éve program logója szerepel. Az új pénzérméket kétmillió példányban hozzák forgalomba, így a mindennapi vásárlások alkalmával is találkozhatunk velük, de természetesen a régiekkel is fizethetünk majd. Az új ötvenesek között lesz 10 ezer forint névértékű ezüst, valamint 2 ezer forint névértékű színesfém emlékérme is.

Forrás: Origo


MTVA/Bizományosi: Róka László

Kapcsolódó Cikkek

 • Fideszes nyugdíjasok halálát kívánja Homonnay

  Fideszes nyugdíjasok halálát kívánja Homonnay

  Az ellenzéki tüntetések egyik főszervezője, Homonnay Gergely közösségi oldalán osztotta meg botrányos gondolatait szomszédasszonyáról, amiben a nő halálát kívánja, pusztán politikai beállítottsága miatt.

 • Kövér László részvéttáviratot küldött olasz kollégáinak

  Kövér László részvéttáviratot küldött olasz kollégáinak

  Kövér László, az Országgyűlés elnöke kondoleáló táviratot küldött az olasz szenátus elnökének, Maria Elisabetta Alberti Casellatinak, valamint a képviselőház elnökének, Roberto Ficónak a keddi genovai viadukttragédia miatt – közölte az Országgyűlés sajtófőnöke szerdán az MTI-vel.

 • Emelkedik a gázolaj ára

  Emelkedik a gázolaj ára

  A Mol Nyrt. emeli bruttó 3 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken, a 95-ös benzin ára nem változik.