2019. április 25., csütörtök
Márk

Extra

Jennifer Aniston leszbikus lesz

First ladies címmel forgat komédiát a Netflix, a filmben Jennifer Aniston fogja alakítani az Egyesült Államok első női elnökét, aki leszbikus.

Az internetes műsorszolgáltató pénteken közölte, hogy Aniston feleségének szerepét Tig Notaro stand-up komikus játssza, aki a film társ-forgatókönyvírója is.


“Amikor Beverly és Kasey Nicholson beköltözik a Fehér Házba, bizonyítani fogják, hogy minden jelentős nő mögött… áll egy jelentős nő” – olvasható a Netflix közleményében.

A 49 éves Anistont, aki a Jóbarátok című sorozat 2004-es befejezése óta főként romantikus komédiákban szerepelt, a közelmúltban több jelentős projektre kérték fel. Ő lesz például az egyik főszereplője és a vezető producere egy sorozatnak, amelyet az Apple Inc. számára forgatnak egy reggeli televíziós showműsor készítőinek életéről.

Kapcsolódó Cikkek

  • Májusban startol a hatodik Nagy-Szín-Pad!

    Májusban startol a hatodik Nagy-Szín-Pad!

    Hatodik alkalommal indul a könnyűzenei előadók legrangosabb hazai versenye, a Nagy-Szín-Pad! A 2019-es mezőnyt a Follow the Flow, KosziJanka, a New Level Empire, a Nomad, a Stolen Beat, a Useme, a USNK és a The Bluebay Foxes alkotja.

  • Tízmilliárd forint felett a Sziget idei költségvetése

    Tízmilliárd forint felett a Sziget idei költségvetése

    A Sziget fesztivál idei költségvetése meghaladja a tízmilliárd forintot – mondta Kádár Tamás, a Sziget főszervezője a rendezvény csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján, hozzátéve, hogy a nagyszínpados fellépőkre 500 millióval többet tudnak költeni, mint tavaly, és két olyan nap is lesz, amelyre két kiemelt kategóriás főfellépő, headliner jut.