2019. február 23., szombat
Alfréd

Extra

Jolie idegösszeomlást kapott Pitt új párjától

Habár Angelina Jolie hónapok óta exe hasonmásával, Garrett Hedlunddal randizik, sokként érte a hír, amikor megtudta, hogy Pitt is szerelmes, ráadásul új párja egy okos, intelligens építész, aki külsőre nagyon hasonlít rá. „Az egyik pillanatban még hangosan szitkozódott, a következőben pedig teljesen összeomlott. Az különösen rosszul érintette, hogy Neri Oxman, Brad új kedvese tényleg a hasonmása, csak sötétebb hajszínnel. (…) Neri miatt megfélemlítve érzi magát, ilyen még sosem fordult vele elő” – nyilatkozta Jolie közeli barátja a Star magazinnak.

Profimedia, Bestimages

Fotó: Instagram

Brad Pitt /Fotó: MTI

Kapcsolódó Cikkek

  • A műsorvezetők is dalra fakadnak A Dal 2019 döntőjében

    A műsorvezetők is dalra fakadnak A Dal 2019 döntőjében

    Döntőjéhez érkezett A Dal 2019: szombaton kiderül, melyik lesz Magyarország legjobb dala. A Duna Televízió dalválasztó showjának döntőjében vendégként fellép az AWS és duettet ad elő a két műsorvezető – közölte a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) sajtóosztálya pénteken az MTI-vel.

  • Hugh Jackman Guinness-világrekorder

    Hugh Jackman Guinness-világrekorder

    Az ausztrál színész először 2000-ben tűnt fel Farkas szerepében az X-Men – A kívülállók című moziban, ami annyit tesz, hogy Hugh Jackman 16 éven keresztül bújt sikeresen Rozsomák bőrébe a 2017-es Logan című filmmel bezárólag.