2018. november 15., csütörtök
Albert, Lipót

Extra

Jolie idegösszeomlást kapott Pitt új párjától

Habár Angelina Jolie hónapok óta exe hasonmásával, Garrett Hedlunddal randizik, sokként érte a hír, amikor megtudta, hogy Pitt is szerelmes, ráadásul új párja egy okos, intelligens építész, aki külsőre nagyon hasonlít rá. „Az egyik pillanatban még hangosan szitkozódott, a következőben pedig teljesen összeomlott. Az különösen rosszul érintette, hogy Neri Oxman, Brad új kedvese tényleg a hasonmása, csak sötétebb hajszínnel. (…) Neri miatt megfélemlítve érzi magát, ilyen még sosem fordult vele elő” – nyilatkozta Jolie közeli barátja a Star magazinnak.

Profimedia, Bestimages

Fotó: Instagram

Brad Pitt /Fotó: MTI

Kapcsolódó Cikkek

 • Rosszullétével bukott le Csobot Adél

  Rosszullétével bukott le Csobot Adél

  Hamar rátalált a boldogság Csobot Adélra, hisz annak ellenére, hogy még csak 24 éves, már menyasszony, és két gyönyörű kisfiú büszke édesanyja. Kisebb gyermekének, Ádinnak augusztusban adott életet, és noha anno nagyon meghitt körülmények között akarta elárulni párjának, Istenes Bencének, hogy újra babát vár, ez korántsem jött össze.

 • Bocsánatot kért exétől Pintér Tibor

  Bocsánatot kért exétől Pintér Tibor

  Több hónapos vívódás után végleg búcsút intett egymásnak Pintér Tibor és Rubos Frida. A fiatal lány többé nem él együtt a színésszel, aki már bánja, hogy a kapcsolatuk végén olyan sokat veszekedtek.

 • Nem fizet gyerektartást Owen Wilson

  Nem fizet gyerektartást Owen Wilson

  Owen Wilson harmadik gyermeke már több mint egy hónapos, de a színész nem kíváncsi rá. Még nem látogatta meg a kis Lylát, sőt nem is tartja édesanyjával a kapcsolatot, és gyerektartást sem fizet.