EUR: 322,18 Ft
CHF: 281,27 Ft
2018. október 17., szerda
Hedvig

Belföld

Jótékonysági gyereknap a Millanárison

Első ízben tart jótékonysági gyereknapot május 23-án a Millenárison a Vásáry Tamás Alapítvány.

A civil szervezet egy éve működik, Vásáry Tamás zongoraművész-karmester tavaly karolta fel az addig Közel Hozzánk néven működő szervezetet. Az alapítvány célkitűzése az otthontalan gyermekek megsegítése, lelki és társas jóllétük növelése.


Az egyik nagy látványosság a Millipop játszóház lesz, ahova több budapesti gyermekotthon kapott meghívást, ugyanakkor családokat is várnak, hogy az otthonban és a családban nevelkedő gyerekek együtt játszhassanak.

A felnőtteket informatív és érzékenyítő beszélgetések várják. Az érdeklődők megismerkedhetnek az alapítvány munkatársaival, a szervezet működésével, célkitűzéseivel és segítő programjaikkal. Különböző gyermekvédelmi előadások látogatására is lehetőség lesz.

A gyereknapon való részvétel ingyenes, csak a Millipop játszóház belépődíját kell kifizetni. Azonban van lehetőség támogatói jegy megvásárlására is, amely mindössze 1000 forintba kerül. Ezzel az alapítvány munkáját tehetik könnyebbé, és így a család nélkül élő gyerekek integrációját is segíthetik.

2018. május 23. 16–20 óra

Millenáris

II. kerület, Kis Rókus u.

Kapcsolódó Cikkek