2019. január 24., csütörtök
Timót

Belföld

Jótékonysági gyereknap a Millanárison

Első ízben tart jótékonysági gyereknapot május 23-án a Millenárison a Vásáry Tamás Alapítvány.

A civil szervezet egy éve működik, Vásáry Tamás zongoraművész-karmester tavaly karolta fel az addig Közel Hozzánk néven működő szervezetet. Az alapítvány célkitűzése az otthontalan gyermekek megsegítése, lelki és társas jóllétük növelése.


Az egyik nagy látványosság a Millipop játszóház lesz, ahova több budapesti gyermekotthon kapott meghívást, ugyanakkor családokat is várnak, hogy az otthonban és a családban nevelkedő gyerekek együtt játszhassanak.

A felnőtteket informatív és érzékenyítő beszélgetések várják. Az érdeklődők megismerkedhetnek az alapítvány munkatársaival, a szervezet működésével, célkitűzéseivel és segítő programjaikkal. Különböző gyermekvédelmi előadások látogatására is lehetőség lesz.

A gyereknapon való részvétel ingyenes, csak a Millipop játszóház belépődíját kell kifizetni. Azonban van lehetőség támogatói jegy megvásárlására is, amely mindössze 1000 forintba kerül. Ezzel az alapítvány munkáját tehetik könnyebbé, és így a család nélkül élő gyerekek integrációját is segíthetik.

2018. május 23. 16–20 óra

Millenáris

II. kerület, Kis Rókus u.

Kapcsolódó Cikkek

 • Angyalkák a földön

  Angyalkák a földön

  Gondolta volna a fene, hogy a Magyar Kultúra Napja kapcsán angyalkák lepik el Rákosmentét.

 • Húsz bérlakást adnak hajléktalanoknak

  Húsz bérlakást adnak hajléktalanoknak

  Húsz józsefvárosi, fővárosi tulajdonú bérlakást hoznak lakható állapotba, hogy azokba hajléktalan emberek költözhessenek egy európai uniós és állami támogatású program révén.

 • Tovább nő az influenza megbetegedések száma

  Tovább nő az influenza megbetegedések száma

  Intenzíven terjed az influenza: az év harmadik hetében – január 14. és 20. között – kétszer annyi, 38 200 beteg fordult orvoshoz panaszával, mint egy héttel korábban – derült ki a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) szerdán közzétett heti jelentéséből.