2019. január 23., szerda
Rajmund, Zelma

Extra

Kárpáti Rebeka még gyűjt az anyaságra

Habár Kárpáti Rebeka és focista szerelme, Dani között az utóbbi időben volt egy kis mosolyszünet,  alapvetően olyan jól megvannak, hogy már az eljegyzésen, sőt a közös gyermekvállaláson is elgondolkodtak. A csinos műsorvezető azonban a Lokálnak elárulta: nem akar stabil anyagi háttér nélkül fejest ugrani az anyaságba.

Kárpáti Rebeka fiatalon szeretne édesanya lenni, most azonban elsősorban a karrierépítésre koncentrál. Jelenleg A Nagy Duett online riportere, szerelmével, Danival pedig egy ideje távkapcsolatban él.


– Dani Győrben focizik, így ingázom a két város között, de ez egyáltalán nem okoz problémát. Ez a kis távolság csak megerősíti a kapcsolatunkat, hiszen így az együtt töltött idő még édesebb. Úgy érzem, hogy lelkileg kezdek megérni a házasságra, sőt az anyaság gondolata sem áll tőlem távol – mesélte boldogan Rebeka, akinek rossz emlékei – amikor tizennégy évvel ezelőtt édesapját, R. Kárpáti Pétert kirúgták a sorozatból – még mindig élénken élnek benne.

– Soha többé nem szeretném átélni mindazt, amit egyszer már át kellett élnem. Egy gyönyörű családi házból – amely korábban az otthonunk volt – egy önkormányzati lakásba kellett menekülnünk. Apa volt az egyetlen kenyérkereső a családban, így miután őt kirúgták, eléggé meg voltunk lőve. Volt egy csomó hitelünk is, amit egész egyszerűen nem tudtunk fizetni, és egyre csak nőtt az adósságunk, miközben csúsztunk lefelé a lejtőn. Ekkor megtanultam, hogy kell lennie egy B tervnek is, hiszen soha nem tudhatjuk, mit hoz a sors. Éppen ezért Danival szeretnénk két lábbal állni a földön, és jelenleg nap mint nap azon dolgozunk, hogy biztos anyagi hátteret teremtsünk a közös jövőnkhöz. Ha mindez megvan, akkor akár jöhet a baba is, de ez még a jövő zenéje – zárta le a beszélgetést Rebeka.


(fotó:Cser Dániel)

Édesapja is az új picire gyűjt

A sors fintora, hogy nemrég R. Kárpáti Péter is arról mesélt lapunknak, hogy kedvesével – akivel két éve boldogan élnek – szeretnének közös gyermeket, ám ebben egyelőre az anyagiak meggátolják őket. – Ha meg tudjuk teremteni a megfelelő egzisztenciát, számolva azzal, hogy a párom is kiesik a munkából, akkor ez működhet. Szeretnék olyan anyagi biztonságot, hogy ha minden kötél szakad, akkor is meg tudjunk élni – nyilatkozta korábban a színész.

 

 

 

 

 

 

Kapcsolódó Cikkek