EUR: 323,38 Ft
CHF: 283,20 Ft
2018. október 19., péntek
Nándor

Extra

Kim Cattrall Samantha módra pasizik

Kim Cattrall sorozatbeli énjéhez, Samanthához hasonlóan odavan a fiatal, szexi pasikért. A Szex és New York 61 éves sztárja nemegyszer volt már együtt nála akár húsz évvel fiatalabb férfival, és soha nem rejtette véka alá véleményét, miszerint a vele egykorú pasik unalmasak, lassúak és földhözragadtak. Úgy tűnik, hogy most is sikerült becserkésznie egy fiatalabb macsót, ugyanis nemrég látták a titokzatos illetővel kézen fogva sétálni az utcán.

Profimedia, Splash

Kapcsolódó Cikkek

 • Születésnaposok indítják a klubszezont

  Születésnaposok indítják a klubszezont

  Van azért valami jó is abban, ha véget ér a nyár, hiszen a zenerajongók számára megkezdődik a klubszezon, ami mindig a legérdekesebb eseményeket tartogatja a „kluberek” számára.

 • Rangos díjat kapott a Nanushka

  Rangos díjat kapott a Nanushka

  A turizmus legmagasabb szintű kormányzati elismerését kapta meg Sándor Szandra, a Nanushka tervezője. A fiatal tehetség méltán részesült elismerésben, hiszen márkájának köszönhetően Magyarország felkerült a ruhagyártás és a divatvilág nemzetközi térképére.

 • Üzent a magyaroknak Chuck Norris

  Üzent a magyaroknak Chuck Norris

  Budapestre jön Walker, a texasi kopó, azaz Chuck Norris! A 78 éves amerikai színész a Baptista Szeretetszolgálat meghívására érkezik a fővárosba, hogy a Budapest Arénában megszervezett Cipősdoboz adománygyűjtő akció sztárvendége legyen.