EUR: 319,65 Ft
CHF: 277,06 Ft
2018. május 26., szombat
Evelin, Fülöp

Extra

Kínában is rekorder a Bosszúállók

Hetek óta vezeti az észak-amerikai kasszasikerlistát a Bosszúállók: Végtelen háború, amely a kínai bemutatón két nap alatt 800 millió jüant (23 milliárd forint) hozott.

A jegyeladások globálisan meghaladták az 1,6 milliárd dollárt (422 milliárd forint), ami minden idők ötödik legjobb forgalmazása. Kínában a produkció már bemutatása előtt rekordot döntött, mivel az első olyan film lett, amely túllépte a 400 millió jüanos előzetes jegyeladási csúcsot.

Kapcsolódó Cikkek

 • Együtt küzdenek a sztárok a kilók ellen

  Együtt küzdenek a sztárok a kilók ellen

  Peller Mariann nem rég indította útjára a Feel Soul Good Lélekközösség rendezvénysorozatát, ahol a vendégek a legkülönfélébb témákat boncolgatják a lélek oldaláról megközelítve.

 • Fia halála után tíz évig nem állt színpadra az énekesnő

  Fia halála után tíz évig nem állt színpadra az énekesnő

  Szabó Csilla mindig is imádta a gyerekeket: a Fóti Gyermekfaluban volt óvónő, majd énekelni kezdett a Bojtorján együttesben. Éveken keresztül játszott kórházban, beteg gyerekeknek és árvaházakban, ám fia halála összetörte az énekesnőt.

 • Dub Fx is beatboxol az EFOTT-on

  Dub Fx is beatboxol az EFOTT-on

  Az Efott szervezői a vártnál korábban közzétették a legnagyobb színpadi fellépőket. A külföldi nagy nevek, John Newman és Jessie J, Lost Frequencies  mellett Dub Fx is mikrofont ragad július 11 és 16 között a velencei fesztiválon.