EUR: 322,57 Ft
CHF: 282,67 Ft
2018. október 24., szerda
Salamon

Külföld

Kirúgták, most milliárdos kártérítést kapott

Kétmilliárd forintnak megfelelő kártérítést kapott egy kaliforniai nő, miután kirúgták munkahelyéről. A gyorsétteremből kitett étteremvezető bűne az volt, hogy a cég vezetése szerint 600 dollárt, nagyjából 160 ezer forintot tulajdonított el a kasszából.

Az esetről készült felvételt nem mutatták meg Jeanette Ortiznak, így ő azonnal a bírósághoz fordult. Állítja, hogy soha nem lopott. A tárgyaláson is meg akarták nézni a biztonsági kamera felvételét, ám az állítólag véletlenül törlődött. A nő azt mondja, hogy egy korábbi kórházi számla miatt szándékosan szúrtak ki vele. Kiderült: Ortizt jogtalanul hurcolták meg és rúgták ki, ezért nyolcmillió dollár kártérítésre jogosult.

Kapcsolódó Cikkek

  • A nap képe: Mekkzabállak

    A nap képe: Mekkzabállak

    Nem mindennapi pillanatot kapott lencsevégre az 51 éves Burak Senbak, aki marokkói utazása alkalmával botlott bele egy Argánfába, amit szinte teljes terjedelmében elleptek a kecskék.

  • Dicsérték Orbánt az angolok

    Dicsérték Orbánt az angolok

    Az angol Daily Mail című bulvárlap is beszámolt arról, hogy a magyar kormány beszüntette a gender-szakot az egyetemeken. A portál szélsőjobboldalinak nevezi Orbán Viktort és hogy-hogy nem a Soros-egyetem közleményét idézi a kérdésben, viszont az angol kommentelők kiállnak a magyar kormány döntése mellett.