EUR: 317,27 Ft
CHF: 279,84 Ft
2019. január 22., kedd
Artúr, Vince

Külföld

Kómába zuhant az író, miután beleolvasott nagyapja 100 éves könyvébe

Martin Greenwood író egy napon kedvet kapott nagyapja egyik könyvének olvasgatásához, így fogta magát és leemelte a polcról Percy Monkman egyik írását. A több, mint 100 mű olvasgatása közben Martin hirtelen rosszul lett, elveszítette az eszméletét, leállt a légzése és szinte másodpercek alatt kómába esett.

A 71 éves írót azonnal kórházba vitték, ahol a vizsgálatok után kiderült, hogy egy durva allergiás reakció miatt omlott össze hirtelen Martin szervezete, ugyanis a matuzsálem könyvben olyan spórák rejtőztek, amire a férfi kifejezetten érzékeny volt.


Az orvosok elmondták, hogy a férfinak hatalmas mázlija volt, ugyanis néhány percen múlt, hogy a férfi légzése is megbénuljon. Kezelőorvosának megfeszített munkájának hála végül egy hét mesterséges kóma és kezelés után jobban lett, ugyanis ennyi időre volt szükség, hogy a mérgező spórák kiürüljenek a szervezetéből. Úgy tudni, Martin Greenwood első dolga a gyógyulás után az volt, hogy befejezte nagyapja szakmai körökben is kivételesnek tartott írását.

További cikkek:


Kapcsolódó Cikkek