2019. szeptember 23., hétfő
Tekla, Líviusz

Belföld

Könnyebb lesz eljutni Ferihegyre

Június 16-tól éjjel-nappal közlekedik a Liszt Ferenc repülőtér és a Határ út között a 200E busz – közölte a BKK.

Tarlós István, Budapest főpolgármestere azt már korábban bejelentette, hogy a belvárosi Deák Ferenc teret – az Astoria és a Kálvin tér érintésével – a ferihegyi repülőtérrel összekötő 100E buszjárat péntektől az eddiginél sűrűbben, 30 helyett 20 percenként közlekedik. A hajnali első járat a Deák Ferenc térről az eddiginél korábban, 3.40-kor, az utolsó pedig később, 1.20-kor indul.


A BKK újabb automatát is kihelyez a Deák térre, amelyből a 100E járatra vásárolhatunk jegyet 900 forintért – a Kálvin térre már korábban került egy automata. A 200E buszra továbbra is érvényesek a hagyományos BKK-jegyek és -bérletek.

Budapesti Közlekedési Központ, BKK, busz, Ferihegy
(Fotó: Keresztesi Balázs)

Kapcsolódó Cikkek

 • Epermester Pincészet – Kaland

  Epermester Pincészet – Kaland

  Tahitótfalui eperből és dánszentmiklósi cigánymeggyből készült félédes gyümölcsbor házasítás, ami 2015-ben elnyerte Az Év Legjobb Fehér Gyümölcsbora díjat.

 • Migránsokat telepítene Budapestre Karácsony

  Migránsokat telepítene Budapestre Karácsony

  Karácsony Gergely Budapest főpolgármestereként valószínűleg folytatná azt a migránsbarát politikát, amit Zugló vezetőjeként képviselt – mondta Hollik István kormányszóvivő.

 • Világsztárt fogadott Tarlós István

  Világsztárt fogadott Tarlós István

  A Budapesten forgató világsztárt, Scarlett Johanssont fogadta hivatalában Tarlós István főpolgármester és helyettese, Szalay-Bobrovniczky Alexandra.