EUR: 322,57 Ft
CHF: 282,67 Ft
2018. október 24., szerda
Salamon

Belföld

Könnyebb lesz eljutni Ferihegyre

Június 16-tól éjjel-nappal közlekedik a Liszt Ferenc repülőtér és a Határ út között a 200E busz – közölte a BKK.

Tarlós István, Budapest főpolgármestere azt már korábban bejelentette, hogy a belvárosi Deák Ferenc teret – az Astoria és a Kálvin tér érintésével – a ferihegyi repülőtérrel összekötő 100E buszjárat péntektől az eddiginél sűrűbben, 30 helyett 20 percenként közlekedik. A hajnali első járat a Deák Ferenc térről az eddiginél korábban, 3.40-kor, az utolsó pedig később, 1.20-kor indul.


A BKK újabb automatát is kihelyez a Deák térre, amelyből a 100E járatra vásárolhatunk jegyet 900 forintért – a Kálvin térre már korábban került egy automata. A 200E buszra továbbra is érvényesek a hagyományos BKK-jegyek és -bérletek.

Budapesti Közlekedési Központ, BKK, busz, Ferihegy
(Fotó: Keresztesi Balázs)

Kapcsolódó Cikkek

  • Nemzetbiztonsági kockázatot jelent az LMP-s

    Nemzetbiztonsági kockázatot jelent az LMP-s

    Azzal, hogy megpróbálta hírbe hozni a miniszterelnököt, Demeter Márta a honvédelmi bizottság alelnöke bizalmas adatokat hozott nyilvánosságra, ezért Németh Szilárd honvédelmi államtitkár felszólította az LMP-t: hívja vissza képviselőjét a bizottságból.

  • Orbán: Európa erejét a nemzetállamok adják

    Orbán: Európa erejét a nemzetállamok adják

    Európa nagyságát, erejét és dicsőségét az egymással egyszerre versenyző és együttműködő nemzetállamok adták – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök a budapesti Terror Háza Múzeumnál mondott beszédében az 1956-os forradalom és szabadságharc emléknapján.