2018. május 26., szombat
Evelin, Fülöp

Extra

Kórházba került Meghan Markle édesapja

Meghan Markle és Harry herceg esküvője szombaton lesz, a leendő hercegné édesapja azonban, úgy tűnik, nem lesz ott a nagy napon. Thomas Markle-t állítólag annyira megviselte a család körüli médiacirkusz, hogy egy héten belül kétszer is szívrohamot kapott.

Az egész világsajtó feszülten figyeli a hercegi esküvőt és szinte percenként jelennek meg újabb és újabb hírek Meghan Markle-ről és családjáról. Thomas, a színésznő édesapja azonban nem kezeli túl jól a nagy felhajtást, összeomlott a rá nehezedő lelki nyomás miatt. A múlt héten rohammentő vitte kórházba, infarktust kapott. A TMZ beszámolója szerint a nagy nap közeledtével Thomas nem lett jobban, sőt, hétfőn este ismét mellkasi fájdalmakkal ment kórházba. A palota hivatalos programja szerint a férfinak csütörtökön kellene találkoznia a brit királyi családdal és a királynővel is, hogy bemutatkozhassanak egymásnak. A The Sun azonban azt írja, Thomas nem fog elmenni, ráadásul az esküvőn sem vesz részt, így nem is tudja lányát az oltár elé vinni, noha Meghannak ez volt a kívánsága. A leendő hercegnét ezért lehet, hogy – formabontó módon – édesanyja, Doria kíséri Harry herceghez a nagy napon.


Meghan MarkleProfimedia, Uppa entertainment

Profimedia, Insight Media

Profimedia, Splash

 

Kapcsolódó Cikkek

 • Együtt küzdenek a sztárok a kilók ellen

  Együtt küzdenek a sztárok a kilók ellen

  Peller Mariann nem rég indította útjára a Feel Soul Good Lélekközösség rendezvénysorozatát, ahol a vendégek a legkülönfélébb témákat boncolgatják a lélek oldaláról megközelítve.

 • Fia halála után tíz évig nem állt színpadra az énekesnő

  Fia halála után tíz évig nem állt színpadra az énekesnő

  Szabó Csilla mindig is imádta a gyerekeket: a Fóti Gyermekfaluban volt óvónő, majd énekelni kezdett a Bojtorján együttesben. Éveken keresztül játszott kórházban, beteg gyerekeknek és árvaházakban, ám fia halála összetörte az énekesnőt.

 • Dub Fx is beatboxol az EFOTT-on

  Dub Fx is beatboxol az EFOTT-on

  Az Efott szervezői a vártnál korábban közzétették a legnagyobb színpadi fellépőket. A külföldi nagy nevek, John Newman és Jessie J, Lost Frequencies  mellett Dub Fx is mikrofont ragad július 11 és 16 között a velencei fesztiválon.