EUR: 322,18 Ft
CHF: 283,39 Ft
2019. április 25., csütörtök
Márk

Tech

Kriptovalutafüggőknek kínál kezelést egy skóciai klinika

Kriptovalutafüggőknek kínál többhetes kezeléseket egy skóciai alkohol- és drogrehabilitációs klinika.

Az Edinburgh szomszédságában lévő Castle Craig kórház szakemberei szerint az árfolyamok hullámzása által előidézett erős érzelmi állapotok miatt a kriptovalutákkal való kereskedés hasonlít a szerencsejátékhoz.


Az addiktológiai központ különböző kezeléseket, például 12 lépéses programot, kognitív viselkedésterápiát, traumaterápiát és lovasterápiát is kínál a kriptovalutafüggők számára.

Chris Burn, a kórház egyik terapeutája szerint a kriptovalutákkal való kereskedés izgalommal tölti el az embert, és menekülést biztosít a valóság elől.


A kórház több mint tízezer pácienst kezelt már különböző függőségekkel, amióta 1988-ban megnyitotta a kapuit.

Egy széles körű kezelési program ára heti 1360 fontnál (500 ezer forint) kezdődik. A kórház intenzív kezelési programjának keretében egy fürdőszobával ellátott egyszemélyes hálószoba ára 4970 font (1,8 millió forint) hetente.

A kórház minimum kéthetes kezelést ajánl minden páciensének.

Azoknak pedig, akik nem engedhetik meg maguknak anyagilag, hogy hetekre befeküdjenek a kórházba, alternatív és jóval megfizethetőbb kezelési lehetőségeket ajánl.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Nagy bejelentést tett az Amazon és a Google

    Nagy bejelentést tett az Amazon és a Google

    A hivatalos YouTube alkalmazások a következő hónapokban már elérhetők lesznek a Fire TV-n, zökkenőmentes hozzáférést kínálva a felhasználóknak a szórakoztató tartalmak szinte teljes palettájához, ideértve zenei videókat, kedvenc alkotóik műveit, mozifilmeket, show-kat, hírműsorokat…