2019. szeptember 20., péntek
Friderika

Belföld

Leszámol a Jobbik Toroczkai támogatóival

Feloszlatják  a To­rocz­kai Lász­lót tá­mo­gató alap­szer­ve­ze­te­ket  a Jobbikban.

A jelenlegi elnökség azonnali hatállyal feloszlatja azokat az alapszervezeteket, amelyek szembemennek a Vona-féle vezetőség politikájával – írja a Ripost.


Az azonnali feloszlatás lehetőségét egy legutóbb elfogadott statáriális alapszabály módosítás tette lehetővé, ami szerint vizsgálat, fellebbezési lehetőség nélkül fel lehet oszlatni azt az alapszervezetet, amely a párt elnökségével ellentétes politikát folytat.

Máris éltek az április 28-ai statáriális eljárást lehetővé tevő új alapszabállyal. Azonnali hatállyal feloszlatták a Jobbik egyik legerősebb és leghíresebb  szervezetét, a székesfehérvárit. Egyetlen bűnük volt csak, hogy Toroczkai Lászlót és Dúró Dórát merészelték jelölni a párt következő elnökválasztó kongresszusára.– számol be a történtekről a portál.

 

Ripost legfrissebb információi szerint a pártelnökség már megtárgyalta Novák Előd kizárásának a lehetőségét is. Így üzennének feleségének Duró Dórának, hogy hová vezet, ha valaki Toroczkai Lászlót támogatja.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • A magyar vidék fejlesztése a kormány kiemelt célja

    A magyar vidék fejlesztése a kormány kiemelt célja

    A magyar vidék fejlesztése a kormány kiemelt célja, hiszen a kis- és középvárosok kezében van az ország jövője – hangoztatta Orbán Balázs, a Miniszterelnökség parlamenti és stratégiai államtitkára pénteken Kőszegen a Felsőbbfokú Tanulmányok Intézete (FTI) által szervezett, “Kreatív város – Fenntartható Vidék” (KRAFT) címet viselő konferencia megnyitóján.

  • Szombaton rendezik meg a Színházak éjszakáját

    Szombaton rendezik meg a Színházak éjszakáját

    Kulisszajárásokkal, nyílt próbákkal, premierekkel és egyéb rendhagyó programokkal várja harmincnégy budapesti teátrum a közönséget szombaton a Színházak éjszakáján, amelyhez számos vidéki színház is csatlakozik.