EUR: 326,33 Ft
CHF: 290,72 Ft
2019. május 24., péntek
Eszter, Eliza

Extra

Liptai Claudia nyugtatóval megy férjhez

Liptai Claudia és Pataki Ádám esküvője már a küszöbön áll, a műsorvezető pedig elárulta, annyira izgatott, hogy előfordulhat: csak néhány nyugtató után tudja majd jól érezni magát a lagzin.

Az esküvői készülődés feszült időszaka sok pár életét megkeseríti. Claudia elárulta, náluk ez nincs így, de előfordulhat, hogy a nagy napon túlságosan ideges lesz olyan dolgok miatt, amelyek nem biztos, hogy rajta múlnak. – Ahogy magamat ismerem, minimum négy nyugtatót kell majd bevennem, hogy aznap jól érezzem magam. Nem is a saját dolgom aggaszt, hanem az, hogy a lányom ugyancsak jól érezze magát, és a kisfiam is, aki a gyűrűket hozza, hogy ne valamelyik bokor alá hajítsa be a karikákat – mesélte mosolyogva a Storynak a színésznő, aki elárulta, hogy a televízióban továbbra is Liptai Claudia lesz a neve, de hivatalosan Pataki Liptai Claudia Katalinnak fogják hívni.


Liptai Klaudia és Pataki Ádám
Fotó: Mészáros Diána

Liptai Claudia
Fotó: Mészáros Diána

Kapcsolódó Cikkek

  • Hurrá, itt a gyereknap!

    Hurrá, itt a gyereknap!

    Május utolsó vasárnapján ünnepeljük a gyerekeket, akiknél nincs tisztább és ártatlanabb teremtés a Földön. Ők azok, akik megnevettetnek és megríkatnak minket, nélkülük bizonyára üresek lennének a mindennapjaink.

  • Gömöri szívesen kioszt pár pofont

    Gömöri szívesen kioszt pár pofont

    Testépítőversenyre készül Gömöri András Máté, már csak néhány napja van hátra a nagy napig. Hosszú út vezetett ideáig, de mint mondja, 16 évvel idősebb felesége, Polyák Lilla a holtpontokon is átsegítette, amiért nem lehet elég hálás neki.