2018. augusztus 15., szerda
Mária

Extra

Lotfi Begi: Alig alszunk az ikrek születése óta

Lotfi Beginek, hazánk egyik leghíresebb DJ-jének három és fél éves kislánya mellé tavaly ikerfiai születtek. A lemezlovas elárulta, hogy imádja a kicsiket, ám a három gyermek nevelése rengeteg feladattal és felelősséggel jár, ezért több babát már nem szeretnének. 

 

– Zalán és Zorán lassan egyévesek lesznek. Az első 2-3 hónap viszonylag könnyű, mert az ember felkészül rá. Aztán jön a köztes hatodik-hetedik hónap, amikor rájössz: hát, ennek nem lesz vége egyhamar. Mostanra már egyenesben vagyok, és nagyon élvezem – kezdte a Lokálnak Lotfi Begi, akinek tavaly június végén születtek meg az ikerfiai. Habár a Compact Disco tagja rajong a kicsikért, bőven vannak nehézségei.


– A legnehezebb nyilván az, hogy két egyidős gyerekről van szó, akik nem egyszerre kelnek, fekszenek, szóval a feleségemmel elcsúsztatva csináljuk végig az éjszakákat, és alig alszunk. Mindemellett ott van Zazi is, akinek szintén idő kellett, hogy megszokja: két taggal bővült a családunk. Persze már az elején elmondtuk neki, hogy két tesója is lesz, és nagyon várta őket. Amikor hazahoztuk az ikreket a kórházból, sokáig türelmes volt, aztán körülbelül három hónap után nála is beütött, hogy most már tényleg itt maradnak, nem viszik el őket sehová. Akkor jöttek a hisztirohamok, de elmondtuk neki, hogy ő a nővérke és a főnök, aki segíti majd a fiúkat. Szerencsére megértette a dolgot, és azt gondolom, valószínűleg megúsztuk a féltékenységet – mondta Begi, aki úgy érzi, éppen elég felelősség a három gyermeket felnevelni, így feleségével nem terveznek több babát.

Kapcsolódó Cikkek

  • A nap képe: Vissza a jövőbe

    A nap képe: Vissza a jövőbe

    Harminchárom évvel ezelőtt, 1985-ben robbant be a köztudatba a ma már klasszikusnak számító Vissza a jövőbe című világhírű sci-fi első része, aminek tiszteletére most újra összeállt egy közös fotó erejéig a trillogia négy meghatározó színésze, Michael J.

  • A Szigeten bulizott a sztárok színe-java

    A Szigeten bulizott a sztárok színe-java

    A tegnap esti hatalmas záró show-val véget ért az idei Sziget. A fesztivál rekordokat döntögetve szinte minden nap telt házas koncertekkel és fergeteges hangulattal várta a bulizni vágyokat.