2019. május 20., hétfő
Bernát, Felícia

Sport

Lőw egyre közelebb Neymarékhoz

Egy Facebook-bejegyzés árulkodik arról, hogy Lőw Zsolt egyre közelebb kerül a Paris Saint-Germain másodedzői posztjához. Hivatalosan azonban még senki sem erősítette meg a hírt.

Mint ismeretes, korábban Ralph Hasenhüttl vezetőedző és a teljes szakmai stáb – így Lőw Zsolt másodedző is – bejelentette, hogy távozik a német élvonalbeli RB Leipzig labdarúgócsapatától. Természetesen a pletykák azonnal szárnyra kaptak a magyar tréner jövőjével kapcsolatban, és hírlik, hogy Thomas Tuchel segítője lehet a francia bajnok és kupagyőztes Paris Saint-Germainnél.


Most úgy tűnik, közel vagyunk a bejelentéshez, ugyanis a Leipziger Volkszeitung című lap szerint Lőw igent mondott Tuchel hívására és a következő szezonban a munkát már a PSG kötelékében kezdi meg. Erről egy Facebook-bejegyzés is árulkodik.

„Így hiteles! Ebből lesz a párizsi! Aki érti, maradjon csendben” – ezt az üzenetet tette ki a közösségi oldalra a 39 éves korábbi védő egyik barátja. A 25-szörös válogatott játékos ismerőse a bejegyzését egy piros és egy kék szívvel egészítette ki, utalva a PSG klubszíneire.

– Hallottam a találgatásokról, de továbbra sem döntöttem a jövőmről. Vannak különböző lehetőségek, amelyek közül igyekszem kiválasztani a számomra legjobbat. Még semmi sem dőlt el – mondta pár héttel ezelőtt Lőw a Nemzeti Sportnak.

Kapcsolódó Cikkek

 • Wilder már 40 KO-nál tart

  Wilder már 40 KO-nál tart

  Deontay Wilder nem sok időt adott Dominic Breazeale-nek a ringben. A WBC nehézsúlyú világbajnoki övéért vívott csata első mentéből már csak 57 másodperc volt hátra, amikor egy szép ütéskombináció végén Breazeale eldőlt, mint a zsák.

 • Sportos kérdés a női BL-döntő ürügyén

  Sportos kérdés a női BL-döntő ürügyén

  Alighanem futballista lesz Berkesi Judit kislányából. Az M4 Sport riportere maga is focizott, és ugyan a hetedik hónapban van, de a fontos meccsekről nem hiányzik, és ő lett a budapesti Lyon–Barcelona női Bajnokok Ligája-döntő nagykövete.

 • Óriási sikerrel debütált az IFBB Diamond Cup

  Óriási sikerrel debütált az IFBB Diamond Cup

  Hatalmas sportdiplomáciai siker, hogy hazánk felkerült az IFBB legrangosabb versenyprogramjának, az IFBB Diamond Cup-nak a szervezői listájára, melynek köszönhetően tegnap az Akvárium Klubban 27 kategóriában adtak át díjakat.