EUR: 332,58 Ft
CHF: 302,62 Ft
2019. október 15., kedd
Teréz

Külföld

Magyar kozmetikában robbantottak Kaliforniában, a tulajdonosnő meghalt

Életét vesztette a magyar nő, akinek a kozmetikájában robbant fel egy bomba Los Angeles külvárosában.

Az FBI azt mondta, hogy a nyomozók egy robbanóeszközt találtak Aliso Viejo-ban. A robbanásban az üzlet magyar tulajdonosa meghalt, hárman pedig súlyosan megsérült – írja a Los Angeles Times.

A robbanásban – amely kedden kora délután történt – megsebesült további három ember. A detonáció ereje olyan nagy volt, hogy nem csak a szépségszalonban, de az emeletes épület több más helyiségében és szomszédos épületekben is kárt tett. A közelben lévők az első pillanatban azt hitték, földrengés történt.
A hatóságok azonosították az áldozatot. A 48 éves K. Ildikó 30 éve dolgozik a szépségiparban.
Az amerikai sajtóban megjelent fotók alapján megtaláltuk az elhunyt áldozat közösségi oldalát, ahol a családjával közös fotó is található.

Forrás: Facebbok


Az információk szerint a rendőrség gyilkosságként kezeli az ügyet és a helyszínen található bizonyítékokat megküldték az FBI laboratóriumának.
Paul Delacourt, az FBI Los Angeles-i irodájának ügyvezető igazgatója egyelőre annyit árult el, hogy egy csomagba rejtett bomba robbant fel az üzletben, amit az eddigi információk alapján nem postai küldeményként érkezett.

“Nem hisszük, hogy ez baleset volt” – mondta Delacourt.


Az áldozat szomszédja elmondta, hogy a család sokkot kapott a hírre.

Már megpróbáltak kapcsolatba lépni más családtagjaikkal is Magyarországon – mondta Tiffany akinek a szomszédságában 12 éve lakott az áldozat a családjával.

Az elhunyt magyar nő testvére a közösségi oldalán tudatta a szomorú hírt szeretett testvére haláláról.
„Mély fájdalommal tudatom, Drága Szeretett Húgom tragikus körülmények között az Angyalok közé távozott.”

Kapcsolódó Cikkek