EUR: 322,18 Ft
CHF: 283,39 Ft
2019. április 25., csütörtök
Márk

Belföld

Medveinvázió Magyarországon

Egyre gyakrabban bukkannak fel medvék Magyarországon. Kedden reggel a a heol.hu egyik olvasója futott össze egy barna medvével, amely hajnali öt óra körül járta az utcákat Füzesabonyban.

Két lábra állva még az egyik kertbe is benézett a kerítésen keresztül. A lakosság értesítette a rendőrséget. Szombaton hajnalban Pétervásárán, a belvárosban szaladgált egy maci, míg a MÁV pályamunkásai múlt héten éppen a vasúti pályát ellenőrizték Somoskőújfalunál, amikor a magyar–szlovák határtól alig száz méterre egy medvét pillantottak meg. Az állat az észlelés után percekkel már el is tűnt az emberek szeme elől, és visszament a fák közé.


Gepostet von Joana Koetz am Dienstag, 29. Mai 2018

 

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • A V4-országok sokat tanulnak egymástól

    A V4-országok sokat tanulnak egymástól

    Az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) egészségügyért felelős államtitkára szerint a V4-országok – Csehország, Lengyelország, Magyarország, Szlovákia – a népegészségügy terén is sokat tanulnak egymástól, miután hasonló problémákra kell választ adniuk.

  • Az élelmiszeripar stratégiai ágazat

    Az élelmiszeripar stratégiai ágazat

    Az élelmiszeripar 2015 óta stratégiai ágazat, ennek megfelelően az élelmiszeripar komplex fejlesztéséhez 2020-ig 300 milliárd forintot biztosítanak – mondta Nagy István agrárminiszter csütörtökön Miskolcon.