EUR: 323,56 Ft
CHF: 286,84 Ft
2018. december 16., vasárnap
Etelka, Aletta

Belföld

Megerőszakoltak és meggyilkoltak egy 5 éves kislányt

Emberi ésszel felfoghatatlan látvány fogadta annak a kislánynak a szüleit, aki Nagybányán tűnt el. Az öt éves gyerek ebéd után kérezkedett el szüleitől, hogy a helyi Phoenix gyár környékén játszhasson a kis barátaival. Azonban haza már nem ment a kislány.

A Maszol.hu információi szerint, a kislány azt mondta szüleinek, hogy a közelben lévő Phoenix üzem gazdátlan épületeihez megy, ahol korábban is többször tartózkodott más gyerekekkel. Eltűnését 19 óra körül észlelte a családja, és a testvérei indultak a keresésére. A kislányra 23.20 körül találtak rá a romos épületek között. A gyermek félmeztelen volt, több sérülés is látható volt a testén. A hozzátartozók csak ekkor riasztották a hatóságokat – írja a Maszol.hu más portálokra hivatkozva.


Azóta már a törvényszéki orvosok is megerősítették, hogy a kislányt megerőszakolták. Fején egy hatalmas ütésnyom volt, ez okozhatta a halálát. A rendőrség hatalmas erőkkel keresi a tettest. A gyilkosság helyszínéről vér- és DNS-mintákat vettek, kutyákat is bevetettek. A nyomozáshoz közel álló források szerint a gyanúsítottak köre 23 személyből áll, mindannyian kiskorúak molesztásáért elítélt, majd szabadult személyek – ismerteti a borzalmakat a portál.

A lap szerint az első számú gyanúsított egy mindeddig azonosítatlan, ortodox pópa kinézetű, szakállas férfi, akit korábban többször is láttak a környéken, amint cukorkával kínálgatta a játszadozó gyerekeket.

Kapcsolódó Cikkek