EUR: 321,73 Ft
CHF: 282,10 Ft
2018. november 15., csütörtök
Albert, Lipót

Belföld

Megfélemlítették a jobbikos Novák Elődöt?

Tovább folyik a sunyi belharc a Jobbikban. Nagyon úgy tetszik, hogy nemcsak Dúró Dórát, de a férjét, Novák Elődöt is ki akarják csinálni a Vona Gábor örökségét követő jobbikos erős emberek. Az egykori és most újra  induló alelnök Facebook-posztban jelentette be tegnapra virradóra, hogy visszalép az alelnökjelöltségtől.

Amint azt tegnapi lapszámunkban megírtuk:  a Jobbik ügyvivő elnöksége azonnali hatállyal feloszlatta a párt székesfehérvári alapszervezetét. A Ripost szerint az volt az egyetlen bűnük, hogy ők Toroczkai Lászlót és Dúró Dórát javasolták a párt élére, míg a háttérből ma is Vona-vezérelt ügyvivő elnökség a zsidólistázó, de migránsbarát Gyöngyösi Mártont és az egykori szkinhedvezér Sneider Tamást látná a párt élén. A bulvárlap azt is állította, hogy Dúró férjét, Novák Elődöt akár a pártból is kiebrudalná az elnökség. Érdekes, hogy éppen ennek a napnak az estéjén jelentette be döntését Novák, aki mindezt azzal indokolta, hogy a Jobbikon belüli riválisok keményen kampányolnak ellenük, és nem szeretné, ha a hazug vádak gyengítenék a Toroczkai–Dúró vezetőpáros esélyeit.


Novák Előd. Fotó: Lokál

 

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Közös európai harccsoportot hoznak létre a V4-ek

    Közös európai harccsoportot hoznak létre a V4-ek

    Közös európai harccsoportot hoznak létre a visegrádi négyek (V4), amely 2019 második felében kezdi meg működését – nyilatkozta a közmédiának Benkő Tibor a V4 tagországok (Csehország, Lengyelország, Magyarország, Szlovákia) védelmi minisztereinek csütörtöki szlovákiai biztonságpolitikai tanácskozását követően.

  • Csaknem másfél ezer céget megkárosító csalókat ítéltek el

    Csaknem másfél ezer céget megkárosító csalókat ítéltek el

    Az elsőrendű vádlottat 4 év, a másodrendű vádlottat 2 év 10 hónap börtönre ítélte csütörtökön a másodfokon eljáró Székesfehérvári Törvényszék, mert 2011-ben csaknem másfélezer cégtől csaltak ki összesen több mint 40 millió forintot internetes telefonkönyv, illetve nyomtatott és CD formátumú kiadványok készítésére.