EUR: 314,57 Ft
CHF: 278,89 Ft
2019. március 21., csütörtök
Benedek

Külföld

Meghan bátyja könyörög Harrynek, bontsa fel az eljegyzését húgával

Nem titok, hogy a királyi család újdonsült tagja Meghan Markle nem ápol túl jó viszonyt édesanyjával és testvérével Thomas Markle-el. A Harry herceget korábban orvosi marihuána termesztő központjába invitáló Thomas, most nyílt levélben könyörgött a vőlegénynek, hogy ne vegye el húgát.

A királyi esküvőből is kimaradó sértett testvér egyre többször használja a sajtót arra, hogy húgával kapcsolatos gondolatait megossza a nagyvilággal. A reflektorfényre vágyó bátyó most kézzel írt nyílt levelet Harry herceghez, amit az In Touch nevű hírportál tett közzé. Tom egészen odáig ment, hogy egyenesen azt állítja, ha testvérét elveszi Harry a királyi esküvők történetének legnagyobb hibáját követi el.


A férfi szerint a herceg számára nem Meghan a megfelelő nő, sőt mi több egy sekélyes, önző és számító embernek tartja húgát, aki szerinte viccet űz majd a királyi családból és annak örökségéből.

A saját testvérét lejárató Tom, a levelét pedig mi mással is zárhatná mint, hogy számon kéri húgát, hogy miért nem hívta meg családját az esküvőjére.

Zárómondatként pedig a következőket írja: “Azt gondolná az ember, hogy egy királyi esküvő összehozná a szétesett családot, de azt hiszem, mi csak távoli rokonai vagyunk Megnek.”

Kapcsolódó Cikkek