2018. október 19., péntek
Nándor

Extra

Meghan három ruhát visel az esküvőn

Szombaton lesz Meghan Markle és Harry herceg esküvője, addig pedig percről percre egyre több részlet kerül napvilágra, például hogy Meghannak három ruhája lesz.

Hamarosan örök hűséget esküszik egymásnak Harry herceg és Meghan Markle. A hercegi esküvő több különálló részből áll majd. Az első ceremónián, ahol közel 600 fő vesz részt, Meghan azt a ruhát viseli, amelyet a brit Ralph & Russo divatcég készített neki. Ezt követően azonban lesz egy 200 fős ceremónia is, amelyen már csak a család és a barátok vesznek részt, előtte pedig Meghan állítólag átöltözik. Ennek a ruhának egyelőre nem tudni, ki a tervezője, de több kiszivárgott információ szerint lesz egy sellő-, egy csupa csipke és egy hagyományos fazonú ruhája is. A második két öltözet kényelmi célt szolgál, az első ruha ugyanis feltehetően hatalmas lesz, amelyben a leendő hercegné nehezen tud mozogni. Meghant egyébként valószínűleg édesanyja, Doria kíséri az oltárhoz, hiszen édesapja, Thomas szerdán szívműtéten esett át, mert az elmúlt tíz napban kétszer volt infarktusa.


Profimedia, Alamy

Kapcsolódó Cikkek

  • Születésnaposok indítják a klubszezont

    Születésnaposok indítják a klubszezont

    Van azért valami jó is abban, ha véget ér a nyár, hiszen a zenerajongók számára megkezdődik a klubszezon, ami mindig a legérdekesebb eseményeket tartogatja a „kluberek” számára.

  • Rangos díjat kapott a Nanushka

    Rangos díjat kapott a Nanushka

    A turizmus legmagasabb szintű kormányzati elismerését kapta meg Sándor Szandra, a Nanushka tervezője. A fiatal tehetség méltán részesült elismerésben, hiszen márkájának köszönhetően Magyarország felkerült a ruhagyártás és a divatvilág nemzetközi térképére.