2018. augusztus 15., szerda
Mária

Belföld

Megrázó részletek! Tolókocsiban él az unokájával együtt vonat elé ugró nő lánya

Borzalmas tragédiát kell feldolgoznia annak a nőnek, akinek az édesanyja a kisfiával együtt vetett magát a vonat elé Hort és Csány között szombaton.

A Blikknek nyilatkozott Brigitta, aki egyszerre veszítette el édesanyját és kisfiát is.


A két nő és a 4 éves Benett (†4) együtt éltek egy horti családi házban, egyszerű körülmények között. Az édesanya nyitott gerinccel született, gyerekkora óta tolókocsiba kényszerül, ezért a nagymama sem tudott munkát vállalni, mert részint a lányát gondozta, részint az unokája ellátásába, nevelésébe is jelentősen besegített — írja a Blikk.

A lap információi szerint a tragédia előtt a nagymama jókedvűen indult el unokájával fagyizni és vásárolni. Hazafelé megállt a vasúti átjárónál, majd amikor közelükbe ért a vonat, a kisfiúval a karján elé lépett.

– Egyetlen pillanat alatt mindenkit elvesztettem, akik valaha fontosak voltak a számomra… – mondta a Blikknek a tragédiától szinte sokkos állapotban lévő Brigitta. – Egyszerűen nem értem, anyám miért csinálta ezt a szörnyűséget, azt meg még kevésbé, hogy a kisfiamat miért vitte magával a másvilágra. Semmi gondunk nem volt, nem éltünk főúri életet, de mindent megadtunk Benettnek, amire az ő korában szüksége van. Édesanyám sem küzdött mentális betegséggel, ami talán választ adhatna a történtekre. Imádta az unokáját, és a magánélete is teljesen rendben volt – tette hozzá Brigitta.

Mint arról a Lokál is beszámolt, emberölés gyanúja miatt indult eljárás a nagymama ellen, aki négyéves unokájával együtt egy tehervonat elé vetette magát szombaton délután Hort és Csány között – közölte a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-vel.


 

Kapcsolódó Cikkek