2018. május 26., szombat
Evelin, Fülöp

Extra

Megszületett John Legend második gyermeke

Megszületett John Legend és felesége, Chrissy Teigen második gyermeke. A büszke szülők tegnap Twitter-oldalukon osztották meg a hírt rajongóikkal, miszerint négytagúvá bővült a családjuk. Hollywood egyik kedvenc álompárja még januárban, a Grammy-díj átadóján jelentette be, hogy kétéves kislányuknak, Lunának kistestvére érkezik. Legendék később azt is elmondták, hogy második gyermekük kisfiú lesz, azonban a pici nevét még most sem árulták el.

Profimedia, Face To Face A

Kapcsolódó Cikkek

 • Együtt küzdenek a sztárok a kilók ellen

  Együtt küzdenek a sztárok a kilók ellen

  Peller Mariann nem rég indította útjára a Feel Soul Good Lélekközösség rendezvénysorozatát, ahol a vendégek a legkülönfélébb témákat boncolgatják a lélek oldaláról megközelítve.

 • Fia halála után tíz évig nem állt színpadra az énekesnő

  Fia halála után tíz évig nem állt színpadra az énekesnő

  Szabó Csilla mindig is imádta a gyerekeket: a Fóti Gyermekfaluban volt óvónő, majd énekelni kezdett a Bojtorján együttesben. Éveken keresztül játszott kórházban, beteg gyerekeknek és árvaházakban, ám fia halála összetörte az énekesnőt.

 • Dub Fx is beatboxol az EFOTT-on

  Dub Fx is beatboxol az EFOTT-on

  Az Efott szervezői a vártnál korábban közzétették a legnagyobb színpadi fellépőket. A külföldi nagy nevek, John Newman és Jessie J, Lost Frequencies  mellett Dub Fx is mikrofont ragad július 11 és 16 között a velencei fesztiválon.