EUR: 322,31 Ft
CHF: 281,77 Ft
2018. október 16., kedd
Gál

Belföld

Megszületett Orbán Viktor második unokája – Fotó!

A miniszterelnök közösségi oldalán osztotta meg követőivel az örömhírt, miszerint a mai napon megszületett második unokája, Johanna.

„Nagypapának lenni jó… örülök, hogy újra kisbaba van a háznál” – írta Facebook-oldalán Orbán Viktor 2016 nyarán, Aliz születése után, amikor azt is elmondta, hogy igyekszik minél több időt a családjával tölteni.


Mint arról már korábban beszámoltunk háromszoros nagypapa lesz az év végére Orbán Viktor miniszterelnök. A Blikk szúrta ki Orbán negyedik miniszterelnöki esküje idején nagyobbik lánya, Ráhel és párja, Tiborcz István is nagypapává teszik még idén. A hírt a családhoz közeli források is megerősítették.

A miniszterelnöknek ezúton is gratulálunk az örömhírhez!

 

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Nem fűződnek emberi jogok a határsértéshez

    Nem fűződnek emberi jogok a határsértéshez

    Sem a határsértéshez, sem a célországok önkényes kiválasztásához nem fűződnek emberi jogok, ezért amikor az Európai Unió migrációs kérdésben lépéseket tesz, minden esetben a nemzetközi jog talajáról kell kiindulnia, amely világossá teszi, hogy a migráció nem emberi jog – jelentette ki a külgazdasági és külügyminiszter hétfőn Luxembourgban, sajtótájékoztatón.