EUR: 313,17 Ft
CHF: 276,60 Ft
2019. március 21., csütörtök
Benedek

Belföld

Megszűnik Juhász Péter törpepártja

Szabó Szabolcs politikus még szerdán jelentette be az ATV Start című műsorban, hogy nagy valószínűséggel megszűnik az Együtt, Juhász Péter, a választásokon már-már zavarba ejtően kínosan rosszul teljesítő törpepártja.

Az Együtt elnöke is hasonló állásponton van, hiszen az atv.hu-nak azt mondta, nem érdemes fenntartani a párt jogi entitását, majd hozzátette: jövő héten végre vissza tudják fizetni azt az összeget, melyet kampánytámogatásra kaptak. A nőverő Juhász Péter pártja egyébként akkorát bukott a választásokon, hogy még a Kétfarkú Kutya Párt is simán verte a mikropártot, így bátran kijelenthető, hogy a 2018-as választás legnagyobb vesztese lett az Együtt


Juhász arra a kérdésre, hogy megszűnhet-e a párt, azt mondta: másfél-két hónapja ezt mondjuk, miután a választási eredmény világossá vált, vagyis inkább a tartozás összege. A pártot, mint jogi formát, nem valószínű, hogy érdemes fenntartani. Az elnökség javaslata – a párt küldöttgyűlésének, amely dönt majd erről a kérdésről – az lesz, hogy a pártot, mint jogi entitást számolják fel, a közösség meg eldönti majd, hogy mint közösség, funkcionál-e tovább más formában. Erre a küldöttgyűlésre még a nyáron sor kerül – írja az atv.hu.

Kapcsolódó Cikkek

 • Orbán: a Fidesz egyoldalúan felfüggeszti az Európai Néppártban jogainak gyakorlását

  Orbán: a Fidesz egyoldalúan felfüggeszti az Európai Néppártban jogainak gyakorlását

  A Fidesz egyoldalúan felfüggeszti jogainak a gyakorlását az Európai Néppártban (EPP) az EPP által felkért háromtagú bizottság jelentésének elkészültéig – jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke szerdán Brüsszelben az EPP politikai gyűlésének ülése utáni nemzetközi sajtótájékoztatóján, amelyet élőben közvetített az M1 aktuális csatorna.

 • Béla és bandája

  Mielőtt a gyilkosságra térünk nevezzük meg a gyilkost. Akinek – kis túlzással – annyi neve volt, mint álneve Ságvári Endrének.

 • Családbarát Magyarország

  Családbarát Magyarország

  A családvédelmi akcióterv a következő lépés a családbarát Magyarország felé vezető úton – mondta Novák Katalin, az Emmi államtitkára az MTI-nek.