2019. január 24., csütörtök
Timót

PR

Mennyi? Bruttó 3 milliárd forint!

Ön mit vásárolna 3 milliárd forintból? Erre biztosan mindenkinek van egy-két gyors válasza. De azon gondolkodott-e már, hogyan juthat hozzá ilyen tetemes vagyonhoz? Van egy igen egyszerű módja. Csekély anyagi befektetést igényel: egy mező kitöltésének ára 660 forint. Az időráfordítás legfeljebb 5-10 perc, és akkor már csak egy nagy adag szerencse kell hozzá. Az EuroJackpot lottón ilyen egyszerű versenybe szállni a legalább hárommilliárdot érő telitalálatért.

Az EuroJackpot játékban Az „A” mezőn 50 számból 5-öt, a „B” mezőn pedig 10 számból 2-t kell megjelölni. Az nyer, akinek az „A” és „B” mezőben elért találatainak száma legalább 3. Játszható kézi és gépi formában, illetve kérhetünk gyorstippet, és akkor véletlenszerű számokat ajánl a rendszer.


Kombinációs játékban több számot is megadhatunk, mint amennyi egy alapjátékban megjátszható. Ebben az esetben fix és kombinációs számokat kell megjelölni. A kombinációk mindegyikében szerepelni fognak a választott fix számok, a fennmaradó helyeken pedig a kombinációs számok szerepelnek az összes lehetséges módon.

Aztán már nem kell mást tenni, mint figyelemmel kísérni a pénteki sorsolásokat, hátha mellénk szegődött a szerencse. Na és persze tervezgetni, hogy mihez is kezdenénk ekkora vagyonnal?


27 milliárd a plafon

Az EuroJackpot halmozódással elérhető legnagyobb telitalálatos nyereménye 90 millió euró, vagyis nagyjából 27 milliárd forint. Legutóbb idén február 9-én talált gazdára a legmagasabb elérhető Jackpot. A telitalálatos legalacsonyabb nyereményösszege is 10 millió euró, vagyis valamivel több mint 3 milliárd forint! Ezen a játékon tavaly lett először magyar milliárdos, egy honfitársunk az adók levonása után hatmilliárd forinttal lett gazdagabb.

Kapcsolódó Cikkek