EUR: 317,97 Ft
CHF: 280,60 Ft
2019. január 23., szerda
Rajmund, Zelma

Külföld

Mérgezés miatt hallucinált a Kaliforniában felrobbantott Ildikó exe

Kiderült, hogy Stephen Bealt egy korábbi súlyos ólommérgezés miatt hallucinációk gyötörték – írja a Bors.

A napilap úgy tudja K. Ildikó exbarátja szinte kifordult magából miután szakítottak.


Ugyan a férfi ügyvédje mindent megtett, hogy a bilincsben, láncon a bíró elé álló férfi óvadék ellenében szabadlábra kerüljön, kezdeményezése nem járt sikerrel.

 

A Bors információi szerint a bíró azzal tagadta meg, hogy  100 ezer dolláros, azaz majdnem 30 millió forintos óvadék ellenében szabadon engedjék Bealt, hogy a férfi repülőre ül és megszökik.

Emellett kiderült, hogy Beal súlyos ólommérgezést szenvedett 2004-ben, amitől hallucinációk gyötörték, és a folyamatos kezelések ellenére mentálisan leszázalékolták. A tébolyult Beal még egy írónőt is megihletett, aki róla mintázta krimije főhősét, amiben a férfi alteregója tömegpusztító fegyvert készít – írja a portál.

Mint arról beszámoltunk, életét vesztette K. Ildikó, akinek a kozmetikájában robbant fel egy bomba Los Angeles külvárosában.

Kapcsolódó Cikkek

  • Salvini: Nem probléma, ha véget ér a Sophia misszió

    Salvini: Nem probléma, ha véget ér a Sophia misszió

    Olaszország számára nem okozna gondot, ha véget érne az embercsempész-hálózatok felderítése, illetve felszámolása érdekében a Földközi-tengeren tevékenykedő európai uniós Sophia haditengerészeti művelet – mondta Matteo Salvini olasz miniszterelnök-helyettes szerdán Rómában arra reagálva, hogy előző nap Németország úgy döntött, felfüggeszti részvételét a műveletben.