EUR: 321,99 Ft
CHF: 283,89 Ft
2018. november 12., hétfő
Jónás, Renátó

Egyéb XXIII.kerület

Mezek történelme a Táncsicsban

Ingyenesen megtekinthető mezkiállítás nyílt a soroksári Táncsics Művelődési Házban. A május 22-ig látható tárlaton Nagy Imre szenvedélyes Fradi-mezgyűjtő kollekciójával ismerkedhetnek meg a látogatók.

A megnyitón Nyilasi Tibor és Wukovics László, korábbi ferencvárosi legendák is jelen voltak és maguk is nosztalgiáztak egy kicsit.


Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • A hősök neve az égbe kiállt

  A hősök neve az égbe kiállt

  1956 egy csoda, amikor egy ország nem félt, és minden ízében megtapasztalhatta, hogy ilyen nagy dolog a szabadság – fogalmazott november 4-i megemlékező beszédében Balogh László, a humán bizottság elnöke.

 • Jövőd a tét!

  Jövőd a tét!

  A „Jövőd a tét!” pályaválasztási kiállítást a közelmúltban rendezték meg a Messzi István Sportcsarnokban. Az általános iskolás gyerekek nem ismerik a szakmák tartalmát, de általában határozott véleményük van arról, milyen szakterületen szeretnének továbbtanulni.

 • Hamis kommunikáció és zsíros politikai állás

  Hamis kommunikáció és zsíros politikai állás

  A jobbikos városvezetés ad hoc alapon működteti a várost, nincs jövőképük, ezért egyetlen cég késleltetett adóbefizetése miatt már kétségbeestek. Közben sok millióba kerülő politikai állást tartanak fenn.