EUR: 323,38 Ft
CHF: 283,20 Ft
2018. október 19., péntek
Nándor

Külföld

Mi lehet ez? Ismeretlen, farkasszerű lényt ejtett el egy farmer – Fotó!

A szakértők sem tudják egyelőre megnevezi, hogy mi is lehet az a furcsa, farkasszerű lény, amit egy amerikai farmer lőtt ki azután, hogy a gazdaság állatai körül fenyegetően ólálkodott. 

Annyi már biztos, hogy valamilyen farkas szerű állatról lehet szó, ám azt nem lehet kijelenteni, hogy egy hagyományos ordasról van szó. Az állami vadügyi szakértők ugyan megvizsgálták a tetemet, de ezzel nem lettek okosabbak.


Többen arra tippelnek, hogy egy fiatal medvéről lehet szó, ám van, aki egy vérfarkast vél felfedezni az elejtett ragadozóban. A szakemberek DNS-mintát vettek, és abban bíznak, így már hamar kiderül, miféle nőstény lényről is lehet szó.

További cikkek:


Kapcsolódó Cikkek

  • A nap képe: Törésvonal

    A nap képe: Törésvonal

    Több ezer embert kellett kitelepíteni Franciaország városaiból a brutális esőzések miatt. A csatornák már nem tudták elnyelni a pillanatok alatt lezúduló csapadékot, így az özönvízként tarolta le a dél-franciaországi Villalier városát is.

  • Kiújult Juncker isiásza – Videó!

    Kiújult Juncker isiásza – Videó!

    Ellopta a show-t Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke a brüsszeli EU-csúcson: a háromnapos tanácskozás első estéjén ismét dülöngélve üdvözölte politikustársait.