EUR: 322,25 Ft
CHF: 282,47 Ft
2018. október 24., szerda
Salamon

Külföld

Milliók lapultak a kerítés tövében

Matthew Emanuel Staten Island-i telkének kerítésén dolgozott, amikor észrevette, hogy kikandikál a földből egy fémdoboz. Matthew kifordította a talajból, és kiderült, hogy az bizony egy régi széf, amit azonnal kinyitott. Meglepetésére rengeteg százdollárost és ékszereket talált benne.

A pénz egy része teljesen elázott, de még így is sikerült a 16 ezer dollárból (4 millió forint) 5 ezret (1–1,5 millió forint) megmenteni. A széfhez tartozott egy brooklyni lakcím is, ahol megtudta, hogy az ott élő idős férfi páncélszekrényét egy betörő ellopta. Mivel menekülnie kellett, a trezort Matthew kertjében rejtette el. A tulajdonos ledöbbent, hogy értékei ennyi év után előkerültek.

Kapcsolódó Cikkek

  • A nap képe: Mekkzabállak

    A nap képe: Mekkzabállak

    Nem mindennapi pillanatot kapott lencsevégre az 51 éves Burak Senbak, aki marokkói utazása alkalmával botlott bele egy Argánfába, amit szinte teljes terjedelmében elleptek a kecskék.

  • Dicsérték Orbánt az angolok

    Dicsérték Orbánt az angolok

    Az angol Daily Mail című bulvárlap is beszámolt arról, hogy a magyar kormány beszüntette a gender-szakot az egyetemeken. A portál szélsőjobboldalinak nevezi Orbán Viktort és hogy-hogy nem a Soros-egyetem közleményét idézi a kérdésben, viszont az angol kommentelők kiállnak a magyar kormány döntése mellett.