EUR: 332,24 Ft
CHF: 302,52 Ft
2019. október 14., hétfő
Helén

Belföld

Milo: Orbán nagybácsi egy ikon Amerikában

„Orbán Viktor miniszterelnök egy ikon, Soros György a sátán, és a muszlim tömegek beáramlásánál semmi sem fenyegeti jobban Európát” – jelentette ki Milo Yiannopoulos, a „Veszélyes Köcsögként ” ismert előadó a múlt pénteken a Bálnában.

– A sátán létezik, beszél, hazudik és neve is van. Soros Györgynek hívják – mondta Milo Yiannopoulos a múlt pénteken a Bálnában. A görög-brit-amerikai, meleg, zsidó jobboldali újságíró, politikai aktivista, az amerikai Breitbart News hírportál korábbi szerkesztője, akiért tömegek rajonganak világszerte, a XXI. Század Intézet meghívására tartotta meg Veszélyek és esélyek a XXI. században című előadását.


A szókimondó Milo szerint „fingunk sincs”, hogy mennyire gonosz ember valójában Soros, és emlékeztetett, hogy a milliárdos által pénzelt felbujtók korábban a kaliforniai Berkeley-ben kvázi felgyújtották a fél várost előadása miatt.

– Orbán Viktor az egyetlen, aki harcba mert szállni Sorossal és győzni tudott. Pár éve az amerikaiak többsége azt sem tudta, hogy Magyarország hol van a térképen, azonban mára ez megváltozott és Viktor nagybácsi egy igazi ikonná vált. Ti, magyarok ezt fel sem tudjátok még fogni – fogalmazott Milo, aki Donald Trump amerikai elnököt apucinak becézi.


Yiannopoulos úgy fogalmazott, hogy Magyarország az első sorban harcol a baloldali diktatúra ellen, ezért a világ egyik legforróbb hadszíntere lett, megint utolérte a sorsa, ismét fontos szerepet kapott a nyugati civilizáció fejlődésében.

– A baloldal fél tőletek, fél tőlünk. Fél az Európai Unió, az arctalan bürokraták, az újságíróik. Azt mondják, hogy ti saját kezűleg teszitek tönkre az EU-t, és azért támadnak benneteket, mert rettegésben élnek. Magyarország csodálója vagyok. Ez egy olyan ország, amire büszkének kell lennetek, és ezt nem seggnyalásból mondom, ha például Svédországban járnék, ott azt mondanám, hogy elég szar hely, ahol éltek. Ha támogatjátok és felsorakoztok Orbán mögé, győzni fogtok – vélekedett.

Szerinte a nyugati jóléti társadalmakat legjobban a muszlimok fenyegetik, az Európába áramló muszlim tömegek, és nem a radikális iszlám. Azt mondta, az iszlám nem olyan, mint a többi vallás: nem egy ártatlan hit, hanem egy előíró politikai ideológia, amely megköveteli a nők elnyomását és a homoszexuálisok meggyilkolását. Ennek a szemléletnek pedig nincsen helye Európában.

– Németország, Franciaország, Svédország megszállt államok. Nem kell kedvesnek lenni az Európába érkezőkhöz, hanem háborúzni kell velük, mert megtámadták a kontinenst. Az unió nemhogy határozott elutasítással reagált volna a bevándorlásra, hanem a nyújtott ellátásokkal gyakorlatilag meghívta a migránsokat. Nektek semmiféle kötelezettségetek nincs migránsok befogadására, ezért ne érezzétek magatokat rosszul a bevándorláspolitikátok miatt – mondta.

Budapest, 2018. május 25.
Milo Yiannopoulos brit politikai kommentátor, kiadó, médiaszemélyiség, blogger, újságíró és szerző, a Breitbart News volt főszerkesztője előadása a budapesti Bálnában 2018. május 25-én.
MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

 

Kapcsolódó Cikkek