2019. január 24., csütörtök
Timót

Egyéb Hódmezővásárhely

Nemrég tanult meg úszni, de már az olimpiáról álmodik

Lénárt Imre Bálint nyolcéves, de már komoly tervei vannak a jövőjét illetően. A múlt nyáron tanult meg úszni a Hód Úszó SE által szervezett úszótanfolyamon, utána pedig már Bajusz Andi csapatában is elfoglalta a helyét. Édesanyja elmondása alapján többször felteszi otthon a nagy kérdést: mennyit kell még aludnia, hogy olimpiára mehessen?

A válasz természetesen az, hogy nem keveset, azonban az úszópalánta jó úton halad. Edzője elmondása szerint jó a vízfekvése. Az összes úszásnemet kedveli, amiben azonban kifejezetten ügyes, az a gyorsúszás. Már versenyen is járt, ahonnan oklevéllel és serleggel tért haza. Az úszáson kívül érdekli még a futás és kicsit a foci is. Magát felnőttkorában természetesen úszóként képzeli el.


Lénárt Imre Bálint

A fiatalember édesanyja, Lénártné Kiss Irén elmondta, hogy azért íratták be a gyermeket úszni, hogy vízbiztos legyen, az iskolai tornaórák alkalmával nyugodt szívvel lehessen medencébe engedni. Imre a tanulásban is versengő típus, az osztály három legjobb tanulója között van. A Hód Úszó SE-t azért választották, mert itt a gyerekeket pici koruktól felkarolják, és támogatják a sikerhez vezető úton.

Kapcsolódó Cikkek