EUR: 314,57 Ft
CHF: 278,89 Ft
2019. március 21., csütörtök
Benedek

Extra

Netes sztár lett Cooky fia

Alig múlt három hónapos Cooky és szerelme első babája, a kis Kevin máris internetes sztár lett. A huszonegy éves Debóra a napokban ugyanis vlogot indított, ahol betekintést nyerhetünk a család mindennapjaiba. – Debi régen szeretett volna már egy vlogot, én pedig támogattam.

Már csak azért is, mert nagyon örülök neki, hogy az anyaság mellett szeretett volna valami újat megtanulni, és megmutatni azt, hogy egy fiatal anyuka is képes megbirkózni a babázás kihívásaival. Az unalmasabb órákban így megtanult vágni és sok egyéb más programot – mesélte a Borsnak a Rádió1 műsorvezetője.


/Fotó: Instagram

Kapcsolódó Cikkek

  • Érzéki Charlotte – Fotók!

    Érzéki Charlotte – Fotók!

    Egyre népszerűbb a 25 éves amerikai szépség,  Charlotte McKinney. A fiatal színésznőt a magyar nézők a Baywatch legújabb változatában láthatták, ahol rabul ejtette a férfiak szívét.

  • Isten veled, Koós János!

    Isten veled, Koós János!

    Tegnap délután több százan kísérték utolsó útjára a március 2-án elhunyt Koós Jánost. A család, barátok, kollégák és rajongók könnyeik mellett mosollyal emlékeztek a táncdalénekesre, akit két jó barátja, Hofi Géza és Bajor Imre közelében helyeztek végső nyugalomra.