2018. december 16., vasárnap
Etelka, Aletta

Budapest

Nyári művészeti kurzusok a Fészek Művészklubban

Körbenéztünk a 2018-as művészeti táborok, kurzusok Budapesti kínálatából, és meg kell mondanunk, rengeteget találtunk. Jobbnál jobbat no és persze drágábbnál drágábbat.

Gajdos József és Kriszt László rendező koreográfusok egész nyáron színészkurzusokat tartanak

Ha nyár, akkor irány a strand, irány a természet. De nem mindenki gondolja így, hiszen kiváló alkalom arra is, hogy a fiatalok, megismerkedjenek olyan előadó művészeti ágakkal, amelyekkel behatóbban is szeretnének foglalkozni az őszi iskolakezdést követően. Ilyen a Fészek Művészklubba meghirdetett nyári tánc és színészkurzus is, amelyet Gajdos József és Kriszt László rendező koreográfusok tartanak, egész nyáron keresztül.

Mint lapunknak elmondták, igyekeznek színes, változatos, de ugyanakkor, tartalmas kurzusokat tartani, hiszen a fiatalok azért fognak jönni, hogy valamit megtanuljanak, elsajátítsanak. Ezért nem egy lötyögős, megőrzőre számítsanak mindazok, akik szeretnék magukat kipróbálni, vagy szeretnék továbbfejleszteni táncos vagy színész tudásukat. A két közismert előadóművész, idén tartja a tizedik nyári kurzusát. Több tehetséges növendék folytatta később náluk a tanulmányaikat, akik ma már, méltán váltak közismertté  a Budapesti prózai és zenés színház világában. Akik pedig kedvet kaptak, azok nézzék meg a www.kazanistvankamaraszinhaz.hu weboldalt és bátran érdeklődjenek!


Kapcsolódó Cikkek

 • Tárolót a társasházakba!

  Tárolót a társasházakba!

  Pályázat útján szerezhetnek pénzt Belváros-Lipótváros társasházai, ha kerékpártárolót szeretnének létesíteni az ingatlanon belül.

 • Budapest madártávlatból

  Budapest madártávlatból

  Lenyűgöző légi felvételeivel meghódította a közösségi oldalakat, kedvenc témája Budapest, madártávlatból megörökítette már a főváros számos jellegzetes helyszínét, de szívesen csinál képeket sokfelé Magyarországon és szerte a világban.

 • Eifert-képek Újpesten

  Eifert-képek Újpesten

  Hazai és nemzetközi szinten is a legjobbak között jegyzik Eifert János fotóművész fényképeit.