EUR: 322,31 Ft
CHF: 283,03 Ft
2018. augusztus 19., vasárnap
Huba

Budapest

Nyári művészeti kurzusok a Fészek Művészklubban

Körbenéztünk a 2018-as művészeti táborok, kurzusok Budapesti kínálatából, és meg kell mondanunk, rengeteget találtunk. Jobbnál jobbat no és persze drágábbnál drágábbat.

Gajdos József és Kriszt László rendező koreográfusok egész nyáron színészkurzusokat tartanak

Ha nyár, akkor irány a strand, irány a természet. De nem mindenki gondolja így, hiszen kiváló alkalom arra is, hogy a fiatalok, megismerkedjenek olyan előadó művészeti ágakkal, amelyekkel behatóbban is szeretnének foglalkozni az őszi iskolakezdést követően. Ilyen a Fészek Művészklubba meghirdetett nyári tánc és színészkurzus is, amelyet Gajdos József és Kriszt László rendező koreográfusok tartanak, egész nyáron keresztül.

Mint lapunknak elmondták, igyekeznek színes, változatos, de ugyanakkor, tartalmas kurzusokat tartani, hiszen a fiatalok azért fognak jönni, hogy valamit megtanuljanak, elsajátítsanak. Ezért nem egy lötyögős, megőrzőre számítsanak mindazok, akik szeretnék magukat kipróbálni, vagy szeretnék továbbfejleszteni táncos vagy színész tudásukat. A két közismert előadóművész, idén tartja a tizedik nyári kurzusát. Több tehetséges növendék folytatta később náluk a tanulmányaikat, akik ma már, méltán váltak közismertté  a Budapesti prózai és zenés színház világában. Akik pedig kedvet kaptak, azok nézzék meg a www.kazanistvankamaraszinhaz.hu weboldalt és bátran érdeklődjenek!


Kapcsolódó Cikkek

 • Nagytakarítás faltól falig

  Nagytakarítás faltól falig

  Elkezdődött a kerületben a Faltól falig elnevezésű program, amelynek keretében teljes egészében megtisztítják a járdákat, járdaszegélyeket, a zöldfelületeket a hulladékoktól és a guruló szeméttől.

 • Játék a dimenziókkal

  Játék a dimenziókkal

  A formák és a fények különös játékát ábrázolják Fazakas Tibor festményei. A kiváló erdélyi képzőművész munkái még augusztus 29-ig láthatók a Forrás Galériában (Teréz krt.

 • Új helyszínek és új tematika az idei Bakáts Feszten

  Új helyszínek és új tematika az idei Bakáts Feszten

  Ferencváros önkormányzata augusztus 23. és 26. között rendezi meg a Bakáts Feszt elnevezésű összművészeti szabadtéri fesztivált, amelynek idén a Kálvin udvar, a Rombusz terasz és az Erkel utca ad helyet a zene, a tánc és a család jegyében.

 • Dombai Réka: Fantasztikus élmény volt

  Dombai Réka: Fantasztikus élmény volt

  A Vasas Akadémia négy játékosa is részese volt az U17-es leány kosárlabda-válogatott nagyszerű világbajnoki szereplésének. Minszkben negyedik lett a magyar csapat – egy kevés hiányzott a bronzéremhez –, amelyben a klub játékosa, Dombai Réka volt a legfiatalabb, mégis ő lett a csapat legeredményesebb játékosa.