2019. november 15., péntek
Albert, Lipót

Budapest

Nyári művészeti kurzusok a Fészek Művészklubban

Körbenéztünk a 2018-as művészeti táborok, kurzusok Budapesti kínálatából, és meg kell mondanunk, rengeteget találtunk. Jobbnál jobbat no és persze drágábbnál drágábbat.

Gajdos József és Kriszt László rendező koreográfusok egész nyáron színészkurzusokat tartanak

Ha nyár, akkor irány a strand, irány a természet. De nem mindenki gondolja így, hiszen kiváló alkalom arra is, hogy a fiatalok, megismerkedjenek olyan előadó művészeti ágakkal, amelyekkel behatóbban is szeretnének foglalkozni az őszi iskolakezdést követően. Ilyen a Fészek Művészklubba meghirdetett nyári tánc és színészkurzus is, amelyet Gajdos József és Kriszt László rendező koreográfusok tartanak, egész nyáron keresztül.

Mint lapunknak elmondták, igyekeznek színes, változatos, de ugyanakkor, tartalmas kurzusokat tartani, hiszen a fiatalok azért fognak jönni, hogy valamit megtanuljanak, elsajátítsanak. Ezért nem egy lötyögős, megőrzőre számítsanak mindazok, akik szeretnék magukat kipróbálni, vagy szeretnék továbbfejleszteni táncos vagy színész tudásukat. A két közismert előadóművész, idén tartja a tizedik nyári kurzusát. Több tehetséges növendék folytatta később náluk a tanulmányaikat, akik ma már, méltán váltak közismertté  a Budapesti prózai és zenés színház világában. Akik pedig kedvet kaptak, azok nézzék meg a www.kazanistvankamaraszinhaz.hu weboldalt és bátran érdeklődjenek!


Kapcsolódó Cikkek

 • Műhelytitkok a Zsolnay Manufaktúrából

  Műhelytitkok a Zsolnay Manufaktúrából

  Néhány háttel a József Nádor téri Zsolnay kút átadása után a kút készítői lapunknak árulták el a készítés műhelytitkait. Megtudtuk, hogy a kút ötvennégy darabból áll, tizenkilenc ember dolgozott rajta, és több mint egy tonna formázómasszát használtak a készítéséhez.

 • Éttermi etikett

  Éttermi etikett

  Az éttermi viselkedéskultúra nem merül ki abban, hogy képesek vagyunk az étlapról rendelni, és tudjuk, kinek kell először belépni az étterembe, vagy ki választ asztalt.

 • Szeretjük a Naplás tavat

  Szeretjük a Naplás tavat

  A kerületi önkormányzat immár hatodik alkalommal szervezi meg a „Szeretjük a Naplás-tavat” természetvédelmi programot a kerületi óvodák nagycsoportosai számára.