2018. május 20., vasárnap
Bernát, Felícia

Program

Open Road Fest: Nyereménymotorral és Erősember Bajnoksággal készülnek a szervezők

Alsóörsön június 6-án nyitja meg kapuját az Open Road Fest néven ismert Harley fesztivál, melyre a tengerentúlról is eljönnek a motorozás szerelmesei.

Az öt napos rendezvényen a fellépők között a legnépszerűbb, hazai rockbandák közül színpadra lép a Tankcsapda és az Edda is. A szervezők idén játékra hívják a rajongókat, közülük a legszerencsésebb a beküldött fotójával egy Harley Davidson motort nyerhet.


Kapcsolódó Cikkek

  • Pünkösdölésre várják a vendégeket Ópusztaszeren

    Pünkösdölésre várják a vendégeket Ópusztaszeren

    Már-már elfeledett hagyományokat, a Dél-Alföldhöz kapcsolódó szép népszokásokat elevenítenek föl pünkösd hétvégéjén az Ópusztaszeri Nemzeti Emlékparkban, hétfőn délután az is kiderül, ki nyeri el a pünkösdi király címet – tájékoztatta az intézmény marketingvezetője az MTI-t.

  • Múzeumok és galériák éjszakája szombaton Füleken

    Múzeumok és galériák éjszakája szombaton Füleken

    A második világháború füleki eseményeit, a gésák és a szamurájok mindennapi életét is megismerhetik a látogatók a Múzeumok és galériák éjszakáján a szlovákiai Füleken szombaton; ezen a napon új díszkaput kap a vár, és megnyitják a légoltalmi óvóhelyeket is – erről sajtóközleményben tájékoztatta az MTI-t a Füleki Vármúzeum.