EUR: 323,94 Ft
CHF: 287,64 Ft
2018. szeptember 22., szombat
Móric

Program

Open Road Fest: Nyereménymotorral és Erősember Bajnoksággal készülnek a szervezők

Alsóörsön június 6-án nyitja meg kapuját az Open Road Fest néven ismert Harley fesztivál, melyre a tengerentúlról is eljönnek a motorozás szerelmesei.

Az öt napos rendezvényen a fellépők között a legnépszerűbb, hazai rockbandák közül színpadra lép a Tankcsapda és az Edda is. A szervezők idén játékra hívják a rajongókat, közülük a legszerencsésebb a beküldött fotójával egy Harley Davidson motort nyerhet.


Kapcsolódó Cikkek

 • Drónversennyel és beszélő robotok az Akvárium Klubban

  Drónversennyel és beszélő robotok az Akvárium Klubban

  A tudományos előadások mellett több mint negyven kiállító várja a látogatókat vasárnap a Tudományok Fővárosa nevű rendezvényen Budapesten, az Akvárium Klubban, ahol élen járó hazai nagyvállalatok, startup cégek, fiatal kutatók, főiskolák és egyetemek mutatják be tevékenységüket.

 • Ma kezdődik a miskolci Jameson CineFest

  Ma kezdődik a miskolci Jameson CineFest

  Ma kezdődik a miskolci Jameson CineFest nemzetközi filmfesztivál, amelynek versenyprogramjában tizenkilenc alkotás szerepel és ott lesz először látható Magyarországon Nemes Jeles László második nagyjátékfilmje, a Napszállta.

 • Moziajánló: Macskafogó

  Moziajánló: Macskafogó

  Számos filmrajongó álma válik valóra szeptember 13-tól: rövid időre visszatér a mozikba minden idők legjobb magyar rajzfilmjeinek egyike, az 1986-ban készült Macskafogó!